Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο εκνευρισμός της Έλενας Χριστοπούλου: «Τι είναι; Γραφείο τύπου του Μπο και της Καρολίνας;»

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της με τα όσα είπε η Πελαγία Καζολέα στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή και έχω κάνει συζητήσεις για πολλά θέματα. Δεν συμφωνώ με τίποτα απ’ ότι συμβαίνει τώρα στο Survivor και τους τα έχω μαζεμένα και από παλιά. Το σχέδιο “Μαρτίκα” προϋπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει. Ο Μαρτίκας πέρυσι ήθελε να αποδυναμώσει τις γυναίκες και φέτος τους δυνατούς παίκτες, όπως ο Σάκης και ο Μάριος», είπε αρχικά η Πελαγία Καζολέα.

Η Πελαγία Καζολέα είπε στη συνέχεια: «Έχω πέσει από τα σύννεφα με την Καρολίνα και τον Μάριο γιατί έχω ακούσει από την ίδια πόσο ερωτευμένη ήταν με τον Μπο. Η Καρολίνα είχε δηλώσει σε κοινή παρέα ότι ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Μπο. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι κοντινά μου πρόσωπα. Δεν μου άρεσε που ο Σάκης και η Μαριαλένα κάλυψαν την Καρολίνα και τον Μάριο γιατί γνώριζαν για τον Μπο».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με την κυρία Πελαγία. Ευγενέστατη ήταν, αλλά πώς γίνεται να μιλάς για τα προσωπικά ενός ζευγαριού; Ως τι; Υπάρχει και το “δεν ξέρω, δεν απαντώ”. Τι είναι; Γραφείο Τύπου του Μπο και της Καρολίνας;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!