Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μπο: «Να πας στο Survivor για να δεις το κέρατο από κοντά; Να το βερνικώσεις κιόλας;»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε από τον αέρα της εκπομπής του, την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο All Star Survivor με τους Μπο, Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλυβά.

«Οι περισσότεροι λένε ότι είναι στημένο, ότι δεν είναι δυνατόν ο Μπο να τα έφτιαξε πριν από ενάμισι μήνα, να ερωτεύτηκαν τόσο πολύ, η Καρολίνα δεν κρατήθηκε και τα έφτιαξε με τον Πρίαμο, ο οποίος είναι κολλητός του Μπο., ο Πρίαμος τα είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου που μπαίνει στο παιχνίδι και όλοι εικάζουμε ότι και ο Μπο θα μπει στο παιχνίδι. Αν αυτό δεν είναι στημένο, τότε είναι το πιο ευφάνταστο σενάριο που έχει φτιάξει η ίδια η ζωή.

Πόσο εύκολο είναι για έναν άντρα που πιάνει τη σύντροφό του να τον απατά με τον κολλητό του φίλο, να βγαίνει σε μία πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπή και να λέει ότι το έφαγα το κέρατο. Και μάλιστα ένας άντρακλας όπως είναι ο Μπο, δεν είναι εύκολο.  Και ότι μπορεί να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Τι να πας; Να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι, να το βερνικώσεις κιόλας;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Βγάζει τραγούδι, δεν αποκλείει να πάει στον Άγιο Δομίνικο και ξαφνικά τα έφτιαξε ο κολλητός του με τη σύντροφό του, που τα είχε φτιάξει αυτός πριν από ενάμισι μήνα…

Εγώ μια γυναίκα που με έχει κερατώσει δεν θέλω να τη δω. Εγώ αν ήμουν ο Ατζούν θα έτριβα τα χέρια μου.

Δεν πήγαινε καλά το παιχνίδι φέτος και ξαφνικά…», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!