Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει η Λουκία Παπαδάκη: «Μπήκε και με μαχαίρωσε…» (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Λουκία Παπαδάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για την εποχή της «Λάμψης», στην οποία πρωταγωνίστησε ως Σάντρα, και θυμήθηκε την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει.

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

«Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα» αποκάλυψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Δεν συνδυάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί, εγκυμονούσε η Σάντρα πριν μείνει έγκυος η Λουκία» εξομολογείται η Λουκία Παπαδάκη.

«Γελάσαμε πολύ με αυτό, γιατί μου έλεγε ο κόσμος: τι ωραία και πειστικά που παίζετε την έγκυο. Λέω: πειστικότατα θα σταματήσω να την παίζω σε εννιά μήνες» ανέφερε στη συνέχεια χαριτολογώντας.

«Η εγκυμοσύνη της Σάντρας κράτησε εννιά μήνες σε πραγματικό χρόνο… δε λες που δεν είμαι ελέφαντας, να κρατήσει ενάμιση χρόνο;» πρόσθεσε με χιούμορ η Λουκία Παπαδάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!