Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Μπέζος απαντά με 4 λέξεις στο «μυστήριο» του Πέτρου Φιλιππίδη – Τι δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Μπέζος θέλησε να τελειώσει το θέμα με την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη, στο όνομα του πρώτου στην απολογία του. Ο γνωστός ηθοποιός με ένα λιτό σχόλιο θέλησε να βάλει τέλος και να απαντήσει στο μυστήριος.

«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά», ανέφερε αρχικά στις κάμερες των εκπομπών και τόνισε πως «δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο, λέγοντας: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!