Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωτεινή Δάρρα για τον Τελικό του J2US: «Ξαφνικά έγινε πολύ δραματικό, έβαλε τα κλάματα και έπρεπε να το διαχειριστώ» (βίντεο)

Για την εμπειρία και τη γεύση που τους άφησε η συμμετοχή τους στο J2US μίλησαν η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου. Οι φιναλίστ του φιλανθρωπικού show βρέθηκαν στο «Καλό Μεσημεράκι» και ανέφεραν στον Νίκο Μουτσινά όσα έζησαν τη βραδιά του μεγάλου Τελικού.

Ποιες ήταν οι πρώτες τους σκέψεις αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος; Η Φωτεινή Δάρρα απαντά με νόημα: «Κατ’ αρχήν, χειροκροτήσαμε. Να τα λέμε αυτά. Και χειροκροτήσαμε και χειροκροτήσαμε πολύ και αγκαλιαστήκαμε». «Του το κρατάω του Λευτέρη που αγκάλιασε τη Λόλα και όχι εμένα» πρόσθεσε στη συνέχεια με χιούμορ.

«Είχα την κόρη μου, που αυτή ήταν η μεγάλη μου αγωνία. Την ώρα που δεν βγήκαμε, που ανακοινώθηκε ότι το παίρνουν ο Λευτέρης και η Λόλα, η Ρωξάνη από κάτω έβαλε τα κλάματα. Το ίδιο και η βαφτιστήρα του Πάνου. Έγινε δραματικό ξαφνικά το J2US, πολύ δραματικό» περιγράφει η Φωτεινή Δάρρα για την αντίδραση της κόρης της στο άκουσμα του αποτελέσματος.

«Έπρεπε να διαχειριστώ το συναίσθημα που ένιωσε η μικρή. Νομίζω το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά, το διαχειρίστηκε και η ίδια. Την είχα προετοιμάσει. Της είχα πει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη βγούμε εμείς, ότι είναι και τα άλλα ζευγάρια. Της είχα δώσει και τις εναλλακτικές στο μυαλό της» επισήμανε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Όλα μια χαρά, αυτό της είπα» κατέληξε κλείνοντας το θέμα η Φωτεινή Δάρρα.







Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!