Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας σε ανταλλαγή δηλώσεων… με φόντο τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας αντάλλαξαν «δηλώσεις», με φόντο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Πρωινό και αφού έπαιξε το βίντεο, ο παρουσιαστής απάντησε.

«Χρησιμοποιείται πολύ το πόσο φίλος ήμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και γιατί κατέθεσα. Τι σημαίνει; Τι σημαίνει ότι ο φίλος πάει και καλύπτει τον φίλο; Αυτό είναι ερώτηση για τον κ. Λιάγκα που συχνά αναφέρεται ότι τον έκαψα κτλ. Ο φίλος είναι κάποιος που καλύπτει ή ο φίλος είναι κάποιος που επισημαίνει τα λάθη ώστε ο φίλος να γίνει καλύτερος στο μέλλον;» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε από την πλευρά του: «Να απαντήσω στον Σπύρο επειδή η ερώτηση και η αιχμή ήταν προς εμένα. Ο καθένας λειτουργεί όπως η συνείδησή του τού επιτάσσει. Δεν θα κρίνω εγώ το πώς λειτούργησε ο Σπύρος, αλλά ούτε ο Πέτρος στην προσωπική τους σχέση. Το να κοιμάσαι στο σπίτι του άλλου είναι οικογένεια. Ο Σπύρος έχει μιλήσει επανειλημμένως για το ότι γνώριζε τις περίεργες συμπεριφορές του Φιλιππίδη.

Άρα λοιπόν αν θες να βελτιώσεις τον χαρακτήρα του φίλου σου, του το λες κατ’ ιδίαν. Αν δεν το ανέχεσαι, σταματάς να κάνεις παρέα μαζί του. Αν κάνεις παρέα μαζί του, είναι σαν να αποδέχεσαι ή να το ανέχεσαι. Τα πιο πολλά προσωπικά δεδομένα, ο Σπύρος τα είπε στο δικαστήριο. Γι’ αυτό μιλάω για τη φιλία Σπύρο μου, μην σου κάνει απορία. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η φιλία δεν υπάρχει, ας είμαστε ειλικρινείς».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!