Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπέττυ Μαγγίρα για παίκτες Survivor: «Σαν να μην ήθελαν να πάνε, δεν έχουν πάθος»

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στα τηλεοπτικά δρώμενα. Έτσι δεν θα μπορούσε η Μπέττυ Μαγγίρα να μην κάνει τον δικό της σχόλιο για τα όσα βλέπει στον Άγιο Δομίνικο από τον αέρα της εκπομπής της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;».

«Εγώ αυτό που εισπράττω από τους παίκτες φέτος είναι ότι – ίσως επειδή το έχουν ξαναζήσει – δεν έχουν πάθος. Βλέπουμε τρομερές ανατροπές. Είδαμε τον Ασημακόπουλο να κερδίζει τον Σάκη Κατσούλη, που δεν το περιμένεις αυτό. Σαν να μην ήθελαν να πάνε, ρε παιδί μου» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, με τον Δημήτρη Μακαλιά να σημειώνει: «Είναι βαρείς όλοι τους, πήγανε όλοι για τα λεφτά».

«Όταν σου λέει ο άλλος ότι βάζω ένα πλαφόν 5.000, βρέξει-χιονίσει αυτά θα πάρεις, μπορεί να είναι από τη μία θετικό αλλά και αρνητικό. Μπορεί να λειτουργεί αντίστροφα, σου λέει: είμαι εδώ πέρα, ό,τι και να κάνω αυτά τα λεφτά θα πάρω» ανέφερε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Περιμέναμε πάντως να δούμε παίκτες να σκίζουν και δεν σκίζουν» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα, αναφερόμενη στην Κατερίνα Δαλάκα.

«Όταν εσύ παίρνεις 1.000 κι εγώ παίρνω 4.000, εσύ για να αποδομήσεις εμένα που δεν γουστάρεις που παίρνω αυτά, θα κάνεις την ίντριγκα. Το γεγονός ότι όλοι είναι ίσοι στο οικονομικό, δεν σου δημιουργεί την αίσθηση να κάνεις κάτι παραπάνω» σημείωσε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!