Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

All Star Survivor: Αυτοί είναι τρεις παίκτες που έφυγαν στην ζούγκλα να βρουν φαγητό

Το φετινό All Star Survivor αναμένεται να είναι το πιο δύσκολο που έχει γίνει. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η ηττημένη ομάδα έφυγε χωρίς καμία προμήθεια και με μόλις ένα σπίρτο για φωτιά. Οι πληροφορίες που έρχονται από τον νησί της Καραϊβικής για την διαβίωση των παικτών είναι καταιγιστικές.

Κάπως έτσι, έφτασε και η πληροφορία για τους πρώτους τρεις παίκτες που επιχείρησαν φέτος να βρουν φαγητό στη ζούγκλα, σχεδόν με το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί, αμέσως μετά την πρεμιέρα του Survivor All Star.

«Τρεις παίκτες επιχείρησαν να πάνε στην ζούγκλα για να βρουν φαγητό. Οι παίκτες αυτοί ανήκουν στην ομάδα των Μαχητών. Πρόκειται για τους: Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τάκης Καραγκούνιας», αποκάλυψε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης.

«Οι τρεις τους επιχείρησαν να βγουν στη ζούγκλα, αλλά στο μέρος που επιτρέπεται να πάνε και γι’ αυτό δεν θα υπάρξουν κυρώσεις. Πρόκειται για το μέρος στο οποίο είχαν πάει παίκτες παλαιότερα και είχαν πάθει δηλητηρίαση από τα βατόμουρα», σημείωσε στη συνέχεια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!