Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σπίτι με το Mega: Η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη στην Ρούλα Κορομηλά – Οι ευχές της για το νέο έτος

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για να καλωσορίσουμε το 2023 ετοίμασε η Ρούλα Κορομηλά, όμως την περίμενε μία όμορφη έκπληξη από την Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε “παρέμβαση” στην εκπομπή της Ρούλας!

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω και γω μέσα από την καρδιά μου να σας στείλω ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται. Τα όνειρα σας σιγά σιγά να γίνονται πραγματικότητα, να έχετε πάντα κοντά σας ανθρώπους να σας στηρίζουν, να σας αγαπούν και να σας κάνουν να χαμογελάτε.

Πολλά φιλιά και από μένα και χρόνια πολλά» τόνισε στο βίντεο που είχε ετοιμάσει, από το πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής, για αυτό το εορταστικό επεισόδιο της μουσικής εκπομπής.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ρούλα όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης της είχε κάνει πρόταση να κάνουν μαζί μία εκπομπή και της είχε προτείνει να κάνουν μία εορταστική εκπομπή.

Όταν η Ελένη ρωτήθηκε αν θα βρεθεί στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή, είχε πει: «Θέλω να κάνω κάτι για να ανταποδώσω την παρουσία της σε εμένα. Δεν ξέρω αν θα συνυπάρξουμε στο σπίτι με το Mega αλλά σίγουρα θέλω να κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που ζήσαμε σήμερα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!