Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Mε χορό και τραγούδι υποδέχτηκε το MEGA το 2023 – Ρούλα Κορομηλά και Πάνος Κιάμος ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό πάρτυ

O αγαπημένος ερμηνευτής Πάνος Κιάμος και η Ρούλα Κορομηλά ετοίμασαν για τους τηλεθεατές του MEGA μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους, ντουέτα-έκπληξη και αμέτρητες ευχές για τη χρονιά που έρχεται.

Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε τη βραδιά με τις μεγάλες του επιτυχίες θυμίζοντας στο κοινό τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μια από αυτές, το “Θα με ζητάς” ερμηνεύει ο ίδιος με τη μοναδική φωνή του και το κέφι ξεκινάει να ανεβαίνει.

Το τραγούδι, γραμμένο το 2000, ακούστηκε πολύ τη χρονιά που φεύγει σε μια ιδιαίτερη live εκτέλεση. Οι στίχοι του Νεκτάριου Μπήτρου και η μουσική του Θοδωρή Λαχανά δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσει η γιορτή!

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου ο Πάνος Κιάμος θυμήθηκε τις πιο μεγάλες του επιτυχίες και ανέβασε το κέφι στα ύψη. Ο αγαπημένος ερμηνευτής χάρισε στο κοινό του MEGΑ τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία που άφησαν εποχή. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του το “Φωτιά με φωτιά” ερμήνευσε ο Πάνος Κιάμος και όλοι τραγούδησαν όρθιοι. Σε στίχους Νίκος Βαξαβανέλης και μουσική Biolchev Martin το τραγούδι από το 2012 αγαπήθηκε όσο λίγοι από το κοινό.

Από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του ΜEGA δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το ελληνικό κοινό με την διασκέδαση.  Ο μοναδικός Τόνι Σφήνος ανέβηκε στη σκηνή στο Σπίτι με το MEGA και έδωσε το στίγμα για ένα ξέφρενο πάρτι.

Λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς ο ερμηνευτής που ξεσηκώνει το κοινό, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το πολύπλευρο και αστείρευτο ταλέντο του, έβαλε τη δική του πινελιά σε αυτό το λαμπερό σόου. Ανάμεσα σε δικές του επιτυχίες αλλά και τραγούδια από το παρελθόν που έχουμε όλοι χορέψει ο Τόνι Σφίνος ερμήνευσε και το θρυλικό τζίνι.

 

TAGS

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!