Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέλιος Χανταμπάκης – Survivor All Star: Οι «επιθέσεις», η απομόνωση και η αθόρυβη επιστροφή στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, καθώς βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που τις επόμενες ημέρες ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ ο Στέλιος Χανταμπάκης επιστρέφει «διαβασμένος» και αρκετά πιο ώριμος μετά τον «πόλεμο» που είχε δεχτεί με την στρατηγική του στο παιχνίδι. To 2017 το όνομα του ενεπλάκη σε αρκετές συγκρούσεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης αρκετές φορές είχε ξεσπάσει κατά της ομάδας τους, ενώ η κόντρα του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε στην ιστορία του Survivor.

Στέλιος Χανταμπάκης – Η στιγμή που «πλήρωσε» τη συμμετοχή του στο Survivor

Αποκορύφωνα όλων ήταν η στιγμή που ο  Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ένα “σκετσάκι” αναπαριστάνοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου με ειρωνικό τρόπο προς την τραγουδίστρια, όσο εκείνη απουσίαζε από την καλύβα.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε πάρει το πάνω μέρος ενός γυναικείου μαγιό και μιμήθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη, ειρωνευόμενος την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας παρακολουθούσαν το θέαμα και γελούσαν εις βάρος της, ενώ το Twitter τον “καταδίκασε” για bullying.

 

 

 

 

 

 

Στέλιος Χανταμπάκης – Το σοκ της αποχώρησης

Τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ανέφεραν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είχε αντιληφθεί τον εκνευρισμό και την ταραχή που προκαλούσε η συμπεριφορά του στους τηλεθεατές του Survivor. Κάτι το οποίο φάνηκε και από την πρώτη του αντίδραση, όταν ενημερώθηκε πως αποχωρεί από το παιχνίδι, μια εξέλιξη που δεν περίμενε.

«Όλα καλά, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο προσπάθησα. Θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, φεύγω χωρίς να έχω αφήσει κάτι ανοιχτό πίσω μου με κανέναν», είχε πει μουδιασμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Στις 11 Απριλίου το 2017 προβλήθηκε το επεισόδιο με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη. Η σκηνή με τον Σάκη Τανιμανίδη να ενημερώνει για την ψηφοφορία του κοινού, γίνεται viral και το twitter στήνει… γλέντι!

 

 

 

 

 

 

 

Στέλιος Χανταμπάκης – Η ώρα του απολογισμού

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη η οποία παρουσίαζε το Survivor Πανόραμα δίνοντας απαντήσεις για όλους και όλα. Αρκετοί ωστόσο από τους τηλεθεατές δεν πείθονται από την απολογία του Στέλιου Χανταμπάκη

 

 

 

 

Στέλιος Χανταμπάκης: Η επιτυχία του Nomads και η εξαφάνιση

Για αρκετούς μήνες μετά το τέλος του Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για αρκετές από τις συμπεριφορές και τις αιχμηρές δηλώσεις του στο παιχνίδι. Ο ίδιος «ξαναχτύπησε» τηλεοπτικά, μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomands.

Ο νέος Στέλιος Χανταμπάκης, αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα διαφορετικό – αρκετά φιλικό- προφίλ στους τηλεθεατές του ANT1 φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό του Nomads στον οποίο μονομάχησε με τον Γρηγόρη Μόργκαν τον οποίο κατάφερε να κερδίσει στα αγωνίσματα, κερδίζοντας έτσι το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι.

 

 

Έκτοτε ακολούθησε μια περίοδος «εξαφάνισης» του Στέλιου Χανταμπάκη. Ο ίδιος μάλιστα σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ανέφερε πως μετά το Nomads δεν δέχτηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση μένοντας έτσι δίπλα στην οικογένειά του και στα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με την Όλγα Πηλιάκη.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η οικογένεια μετακόμισε σε νέο σπίτι το οποίο κατά καιρούς βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media.

 

 

Στέλιος Χανταμπάκης – Η αθόρυβη επιστροφή στο Survivor All Star

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το Survivor All Star κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με αρκετούς από τους πρώην παίκτες να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης. Μέσα από τα τρέιλερ με τα οποία παρουσιάστηκαν τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι, ο… αμίλητος Στέλιος Χανταμπάκης βάζει σε σκέψεις τους τηλεθεατές για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί αυτή τη φορά στο ριάλιτι.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!