Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι με το Mega»: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο – Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα (βίντεο)

Η οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο και αγαπημένους φίλους, οι οποίοι υπόσχονται να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

«Θα δώσουμε χαρά για να μη νιώσει κανένας μόνος», δηλώνει ο Πάνος Κιάμος λίγες ώρες πριν από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Μιλώντας για την οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, όπως λέει, είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ελληνική τηλεόραση.

Στην παρέα θα βρεθεί και ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος δηλώνει πως ο χαρακτήρας αυτός είναι μία cult φιγούρα που ήρθε για να μείνει. «Ο Πάνος Κιάμος έχει πολύ χιούμορ, μου τη δίνει που ώρες ώρες κρατιέται», αναφέρει επίσης.

Μαζί τους και η Γωγώ Τσαμπά, η οποία χαρακτηρίζει τον Πάνο Κιάμο «πολύ έξυπνο καλλιτέχνη και ένα πολύ καλό παιδί». «Είμαι συγκινημένη, είναι μεγάλη μου τιμή που θα γνωρίσω τη Ρούλα Κορομηλά», δηλώνει.

Ο Κώστας Σαφέτης δηλώνει συγκινημένος και ικανοποιημένος «γιατί από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο τραγουδάνε το “ακυβέρνητο καράβι”».

Η Κατερίνα Λιόλου, που επίσης θα δώσει το «παρών», όπως λέει, η εκπομπή και το όλο κλίμα της θυμίζουν τη λάμψη που είχε η τηλεόραση όταν η ίδια ήταν παιδί. «Νομίζω πως όλο αυτό το φέρνει η Ρούλα», συμπληρώνει.

Στην παρέα των τραγουδιστών θα βρεθούν και αγαπημένοι παρουσιαστές και ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Γιώργος Μπένος και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου, δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το αγαπημένο τραγούδι «Θα με ζητάς»:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!