Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Μαυρίδης και Νανσύ Παραδεισανού στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, έχει κάνει πάρα πολλές αλλαγές ούτως ώστε να βρει την μαγική συνταγή. Έτσι τα δύο πρόσωπα που σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα, αυτά θα είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νάνση Παραδεισανού.

«Όπως είχαμε αποκαλύψει στην εκπομπή Mega Καλημέρα στις 16 Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ είχαν προσεγγίσει και τους δύο με σκοπό να περάσουν από δοκιμαστικό για την εκπομπή. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, όπως μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega, το απόγευμα της Τρίτης έγινε το δοκιμαστικό των συντελεστών της εκπομπής μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Το δοκιμαστικό κράτησε περίπου 30 με 40 λεπτά, όλα πήγαν πολύ καλά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απάντηση του παρουσιαστή. Το κανάλι επιθυμεί πολύ μια συνεργασία με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν θα ακολουθήσει δεύτερο δοκιμαστικό στις 27 Δεκεμβρίου με τη Νάνσυ Παραδεισανού. Αυτό θα γίνει, κυρίως, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει χημεία στο νέο σχήμα.

Εφόσον όλα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νάνσυ Παραδεισανού θα βρίσκονται στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου από τις 7 Ιανουαρίου.»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!