Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε τον Μέσι στον ύπνο της ως… γαμπρό

Η Κατερίνα Καινούργιου κινείται σε ρυθμούς Μουντιάλ, αλλά και σε ρυθμούς επιλογής συντρόφου, αφού σήμερα στον αέρα της εκπομπής εκμυστηρεύτηκε πως χθες το βράδυ ο Λιονέλ Μέσι, την παρακαλούσε να τα βρουν. Το όνειρο της παρουσιάστριας χάλασε με το που ξύπνησε…

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται είδε πολύ ποδόσφαιρο αυτές τις ημέρες και από τις αναφορές καταλάβαμε και ποια ομάδα υποστήριζε στον μεγάλο τελικό.

Με αφορμή το όνειρο του Νίκου Κοκλώνη με πρωταγωνίστριες την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της, το δικό της όνειρο στο οποίο την… πολιορκούσε ο Μέσι.

«Επειδή διάβαζα κάτι σχετικό είδα στον ύπνο μου τον Μέσι και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός να απαντά: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια και… ότι να ναι», είπε ξεσπώντας σε γέλια η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!