Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο απόλυτος Καζαμίας του 2023, έρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σήμερα το Σάββατο

Ο απόλυτος Καζαμίας του 2023, έρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά αυτό το Σάββατο!

1600_640_02

 

Αυτό το Σάββατο ο απόλυτος Καζαμίας της νέας χρονιάς, έρχεται στα Παραπολιτικά γεμάτος εκπλήξεις!

  • Πλήρες ημερολόγιο με γιορτές, επετείους και αργίες
  • Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σε κινέζικο και ινδιάνικο ωροσκόπιο
  • Ονειροκρίτης από το Α ως το Ω
  • Αριθμολογία
  • Παροιμίες

Ακόμα,

Αυτό το Σάββατο αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά ένα βιβλίο της μοναδικής σειράς «Χειμωνιάτικα πλεκτά με βελόνες»!

1600_640_03

Αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου επιλέξτε ένα βιβλίο από τη σειρά «Χειμωνιάτικα πλεκτά με βελόνες» με 112 σελίδες γεμάτες έξυπνα σχέδια και απλές τεχνικές για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά πλεκτά του χειμώνα!

Στο Α’ Μέρος:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ • ΜΟΔΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ • ΜΩΡΟ

ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!

Θέλετε να ανακαλύψετε μια τεχνική χωρίς να αφιερώσετε αμέτρητες ώρες; Να η ευκαιρία να ξεκινήσετε! Χάρη στις χρήσιμες συμβουλές των ειδικών μας, το πλέξιμο με βελόνες γίνεται παιχνιδάκι. Ανακαλύψτε ένα πλήθος τεχνικών, που είναι πολύ πιο εύκολες απ’ όσο φαίνονται, κάνοντας παράλληλα τα σχέδια προσιτά και στους αρχάριους και στους προχωρημένους. Δημιουργήστε με το δικό σας γούστο ρούχα, δώρα, αξεσουάρ για εσάς, τις φίλες και τα παιδιά σας. Επιλέξτε πρωτότυπα ή πιο κλασικά σχέδια, με απαλά ή πιο ζωντανά χρώματα. Δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσετε περιγραφές και περίπλοκα σχέδια. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες και σε χρόνο μηδέν θα δημιουργήσετε μικρά αντικείμενα ή μεγάλα έργα!

Μάθετε πως να φτιάξετε μόνοι σας εκπληκτικές εσάρπες σε στιλ μποέμ, τσάντες με φούντες, μοντέρνες χειμωνιάτικες ζακέτες, υπέροχες γκέτες, καρφίτσες σε σχήμα τριαντάφυλλου, γιακάδες, ζεστά πουλόβερ, κουβέρτες, μαξιλάρια, κομψά καπέλα, βραδινά μεταξωτά τσαντάκια, σκουφάκια, καλτσάκια και πολλές ακόμη πραγματικά μοναδικές δημιουργίες που τις θα λατρέψουν όλοι!

Στο Β’ Μέρος:

ΦΟΥΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΛ • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΠΕΛΑ • ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΠΟΝΤΣΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ • ΖΕΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΣΕΤ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ

Το πλέξιμο κομψών, εντυπωσιακών και όμορφα φινιρισμένων αξεσουάρ γίνεται παιχνίδι χάρη σε αυτό το καλογραμμένο βιβλίο οδηγιών, το οποίο σας καθοδηγεί από την αρχή ως το τέλος, αλλά και πέρα από αυτό!

Κάντε την επιλογή σας μέσα από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, όπως φουλάρια σε διάφορα στιλ, πολύχρωμα γάντια παλάμης και αεράτες εσάρπες και ανακαλύψτε πόσο αλλάζει το στιλ του κάθε αξεσουάρ ανάλογα με το νήμα που θα διαλέξετε. Πλέξτε με το προτεινόμενο νήμα, ή κάντε τη δική σας επιλογή ανάμεσα στις εναλλακτικές που σας δίνουμε. Πλέκοντας θα ανακαλύψετε, μέσα από λαμπερές χειροποίητες λεπτομέρειες και πλεκτά δείγματα, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή σας στο τελικό αποτέλεσμα. Το βιβλίο αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της Claire Crompton, της συγγραφέα του μπεστ σέλερ The Knitter’s Bible, μαζί με δημιουργικές υποδείξεις και αναλυτικές, βήμα προς βήμα τεχνικές, οι οποίες δίνουν ακόμα και σε αρχάριους στο πλέξιμο την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Πιάστε λοιπόν τις βελόνες σας και ξεκινήστε το πλέξιμο: με τόσα υπέροχα σχέδια, πανέμορφα νήματα και εύκολες τεχνικές, θα δημιουργήσετε μια ολοκαίνουργια γκαρνταρόμπα από πλεκτά αξεσουάρ σε χρόνο μηδέν!

Και μαζί,

Τα σημαντικότερα «Προσκυνήματα της Ορθοδοξίας», πέντε πολύτιμοι οδηγοί για να επιλέξετε, αυτό το Σάββατο 17.12 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

1600_640_04

Αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά επιλέξτε έναν πολύτιμο οδηγό για τα σημαντικότερα προσκυνήματα και μοναστήρια της Ορθοδοξίας:

«Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης»

«Σινά, το θεοβάδιστον όρος»

«Άγια Μετέωρα»

«Άγιον Όρος, το περιβόλι της Παναγίας»

«Βυζαντινές εκκλησίες της Αθήνας»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!