Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λύγισε στον αέρα η Ελένη Χατζίδου – Η εξομολόγηση και τα δάκρυα – «Πέρασα πολύ δύσκολα»

Η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε μια εξομολόγηση με αφορμή το βίντεο που γύρισαν όλοι οι παρουσιαστές του Star για τα Χριστούγεννα.

«Αυτό είναι οικογένεια, αυτό ζήσαμε από τη στιγμή που μπήκαμε στα γραφεία του Star για να υπογράψουμε, αυτό ζούμε κάθε μέρα. Συγκινούμε… στο καλό σας. Είναι οι καλύτερες συνθήκες που έχω δουλέψει ποτέ… κι όχι μόνο επειδή είμαι με τον άντρα μου» ξεκίνησε να λέει η Ελένη Χατζίδου, χωρίς να κρύψει τα δάκρυά της.

«Θα σας πω μια μικρή ιστορία. Εγώ ξεκίνησα ως τραγουδίστρια από το 2002. Έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες, σε άλλες πέρασα πολύ ωραία… πέρασα όμως και πάρα πολύ δύσκολα. Με ρωτάνε τώρα «δεν σου λείπει το τραγούδι;». Το τραγούδι σαν τραγούδι μου λείπει πάρα πολύ. Τραγουδάω στο σπίτι για την οικογένειά μου ή αν τύχει κάποιο live…  αλλά πραγματικά τέτοιο κλίμα, συν την οργάνωση… δεν μου έχει ξανατύχει» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Η χαρά που νιώθω όταν έρχομαι δεν την έχω ξαναζήσει… οπότε τι να πω; Μου λείπει να τραγουδάω… αυτό» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να σχολιάζει από την πλευρά του: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπαίνεις σε έναν χώρο και να ξέρεις ότι σε αγαπάνε… αυτό είναι το Star».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!