Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό η Φαίη Σκορδά – Τι είπε στον αέρα της εκπομπής;

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε με κέφι την πρωινή της εκπομπή. Συνοδευόμενη στην είσοδο από ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού… πέταξε μια μπηχτή.

Μόλις κατάλαβε ότι τραγούδι που χόρευε ήταν του Κωνσταντίνου Αργυρού η παρουσιάστρια θυμήθηκε ότι είναι έξαλλη μαζί του και θέλησε να ενημερώσει για αυτό τους τηλεθεατές.

Χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες η Φαίη Σκορδά τόνισε είναι θυμωμένη με τον τραγουδιστή και δεν του μιλάει.

«Τι ακούμε; Αργυρό; Δε του μιλάω. Είμαι θυμωμένη μαζί του. Έστειλα κάτι μηνύματα στον συνεργάτη του… Που να σας τα λέω τώρα, είμαι θυμωμένη με τον Αργυρό. Δε του μιλάω» είπε η Φαίη Σκορδά.

Πρόταση στον Μουτσινά

Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ευχηθεί από κοντά στον Νίκο Μουτσινά για την γιορτή του και έτσι χθες μπήκε στο στούντιο την ώρα της εκπομπής.

«Θα ευχηθώ εγώ στο αγόρι από το τηλέφωνο με ένα απλό μήνυμα; Είναι δυνατόν; Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε, σε αγαπάμε πολύ να είσαι χαρούμενος», ευχήθηκε η Φαίη Σκορδά στον Νίκο Μουτσινά.

«Θέλεις να έρθεις και να κάτσεις στο gossip κομμάτι και μετά να περάσουμε στη συνέντευξη. Θα είμαι όρθια, μην ανησυχείς», του είπε η Φαίη Σκορδά με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει τι ώρα ξεκινάει η εκπομπή για να είναι εκεί.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!