Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καθηλώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Είδα την γυναίκα μου να κλαίει…»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με μια καλόγρια πολλά χρόνια μετά από την διαμονή που είχε ο ίδιος στο ορφανοτροφείο.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά από πολλά χρόνια συνάντησα μια καλόγρια από το ορφανοτροφείο, την αισθάνθηκα μέσα σε 100 στην γιορτή του Ιερωνύμου! Της είπα κάτι αλλά με στεναχώρησε πάρα πολύ. Με στεναχώρησε αυτό που μου είπε ενώ εγώ πήγα με πολλή αγάπη. Κι αν έκανα κάποια λάθη, της είπα και συγγνώμη γιατί ξέρω ότι στεναχωρήθηκε που τα είπα στην τηλεόραση. Κάποια πράγματα που πέρασα άσχημα στα παιδικά μου χρόνια. Της είπα όμως πως τα είπα επειδή είμαι παρορμητικός. Εντάξει, μωρέ, στεναχωρήθηκα».

«Στεναχωρήθηκα πιο πολύ γιατί είδα και την Κατερίνα να κλαίει και δεν ήθελα να την κάνω να κλάψει γιατί αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή, το ένστικτο μου πάλι δεν με πρόδωσε, ότι την ξεχώρισα… Όταν είδα αυτά τα μάτια της τα δυνατά μού διαπέρασε τη ζωή 40 χρόνια πίσω».

«Αυτά τα μάτια, το κοίταγμα των ματιών της, ήταν σαν να με ταξίδεψαν στη δεκαετία του ’75 με του ’85. Πάντα κοιτάζω στα μάτια και αν δω αγάπη, είμαι δίπλα σου» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!