Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επικός Μουτσινάς για τηλεθέαση: «Συνήθως κάθε Τετάρτη σκαρφαλώνουμε. Να δούμε εάν συνεχίσει, τι πτώση θα έχει την Παρασκευή»

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα νούμερα τηλεθέασης, αφού η φετινή σεζόν δεν έχει αποφέρει τα επιθυμητά νούμερα.

 

Με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο και έχοντας απέναντι την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια, θέλησε να τοποθετηθεί για την άνοδο τηλεθέασης.

«Να πούμε ευχαριστώ σε εσένα, εσένα και εσένα, ξέρετε ποιοι είστε γιατί εχθές σκαρφαλώσαμε. Συνήθως κάθε Τετάρτη σκαρφαλώνουμε, ό,τι και εάν παίζει. Αλλά πολύ χαρούμενοι είμαστε, χαρούμενοι. να δούμε εάν θα συνεχίσει το σκαρφάλωμα, να δούμε τι πτώση θα έχει την Παρασκευή.

Όλα είναι προβλέψιμα, ξέρουμε τι γίνεται και για αυτό είμαστε ολότρελοι και χαρούμενοι και οδεύουμε προς τις γιορτές», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Την προηγούμενη φορά που είχαν ανέβει επίσης τα νούμερα τηλεθέασης, είχε σκεφτεί ένα άκρως ξεκαρδιστικό σκερτσάκι όπου σκαρφάλωνε σε παγόβουνο.

Σε κάθε περίπτωση, έχει μάθει να αντιμετωπίζει με χιούμορ όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!