Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Το κοινό, θα υποστηρίξει την προσπάθεια του Κιμούλη…»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στην κάμερα MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλητο πρωινό της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, την επιτυχία αλλά και την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στον απόηχο του κινήματος metoo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού, θνησιγενές και σου μένει το χειροκρότημα μόνο στο θέατρο. Το άλλο πολύ κουραστικό επάγγελμα, που το έκανα για σαράντα χρόνια, ήταν που ήμουν ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών. Πολλές φορές δεν χτυπάει το τηλέφωνο για αυτό και ασκώ και άλλα επαγγέλματα».

«Η δόξα με βρήκε στα 30 μου που ήμουν ένας πολύ χορτάτος άνθρωπος από τον πρότερο βίο οπότε και την αντιμετώπισα με πολύ μεγάλη ψυχραιμία και δεν είχα ποτέ έπαρση στη ζωή μου».

«Όποιος έκανε ένα λάθος, αν το έκανε και αυτό, πρέπει να τον καταδικάσουμε και να μην ξαναδουλέψει; Δεν τα βρίσκω ωραία αυτά τα πράγματα. Άλλο να είναι ποινικά κολάσιμο ένα πράγμα γενικά και να έχει καταδικαστεί κάποιος και άλλο να έχει μια κακή συμπεριφορά Όταν έχει κακή συμπεριφορά κάποιος και την ξέρουμε, δεν πάμε να δουλέψουμε μαζί του αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να ξαναδουλέψει. Νομίζω ότι το κοινό είναι υποψιασμένο και θα την στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο πρωινό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!