Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

X- Factor: Κριτής έσπασε την κιθάρα διαγωνιζόμενου (Βίντεο)

Η αλήθεια είναι πως το X-Factor έχει παίξει τουλάχιστον στον μισό πλανήτη. Ανά τον κόσμο βλέπουμε απίστευτα σκηνικά.

Από τρομερά ταλέντα και απίστευτες φωνές, μέχρι αποτυχημένες προσπάθειες και σουρεάλ σκηνικά. Ένα τέτοιο είδαμε και την περσινή σεζόν στο ουκρανικό X Factor.

Τι ακριβώς συνέβη;

Στη σκηνή είχε ανέβει ο Juri Hancurkan, ο οποίος ήθελε να διεκδικήσει τη θέση του στο τηλεοπτικό σόου, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι και παίζοντας παράλληλα κιθάρα.

Φαίνεται πως… η ερμηνεία του δεν ενθουσίασε τους κριτές. Ένας από αυτούς, όμως, ο Dmytro Shurov, αντέδρασε όπως κανείς δεν περίμενε.

Σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον διαγωνιζόμενο, άρπαξε την κιθάρα του και την έσπασε, χτυπώντας τη με δύναμη στη σκηνή. Το κοινό έμεινε άναυδο, ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός πως οι υπόλοιποι κριτές γέλασαν με το σκηνικό.

Αντίθετα, ο παίκτης λύγισε, δάκρυσε και στη συνέχεια αποχώρησε, αποκαλύπτοντας πως η συγκεκριμένη κιθάρα ανήκε στον πατέρα του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή. Ένα σκηνικό που ντρόπιασε το επιτυχημένο ριάλιτι και που πραγματικά δεν είχε κανένα απολύτως λόγο να συμβεί.

Πάντως το βίντεο που ανέβηκε πέρυσι στο Youtube έχει ήδη φτάσει τις σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές, αποτελώντας ένα από τα πιο προβεβλημένα του X Factor Global.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για στημένο σκηνικό, κάτι το οποίο ούτε επιβεβαιώθηκε, ούτε διαψεύστηκε από την παραγωγή του σόου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!