Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»: Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος τρολάρουν τις ψυχαγωγικές εκπομπές – «Να φέρουμε τον Ιωάννη Καποδίστρια»

Σε χλωρό κλαρί δεν αφήνουν επικαιρότητα, ψυχαγωγία, τηλεόραση και ό,τι άλλο μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι «Ρόμπες», άνοιξαν το θέμα των καλεσμένων στις ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίες πλέον φορούν τα… σοβαρά τους και υποδέχονται πολιτικούς, όπως για παράδειγμα έκανε η Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπου και είχε καλεσμένο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παλαιότερα είχε περάσει από το πλατό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στο Happy Day, η οποία εδώ και χρόνια, περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα να της κάνει την τιμή και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει φέτος.

Η Τζένη και ο Φώτης εκδήλωσαν κι εκείνοι την επιθυμία τους να έχουν καλεσμένο τον πρωθυπουργό στην «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», κάτι ωστόσο που δεν γίνεται, γι αυτό και η παρουσιάστρια, άρχισε να προτείνει καλεσμένους.

«Να φέρουμε τον Ιωάννα Καποδίστρια», είπε η Τζένη Μελιτά, αφήνοντας άφωνο τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Από πού;» της απάντησε για να ακούσει: «Να τον βάλουμε σε ολόγραμμα, θα πουλήσει σαν τρελό».

Δείτε τον ξεκαρδιστικό διάλογο!




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!