Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θάλεια Ματίκα: «Μπορεί να το πλήρωσα ακριβά αλλά κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε νωρίτερα η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και για τις υποθέσεις καταγγελιών που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στον χώρο του θεάματος αλλά και γενικότερα.

«Το ότι βγαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα προς τα έξω έχει συντελέσει πάρα πολύ το MeToo. Λένε «τώρα γίνονται», δεν γίνονται τώρα. Γίνονταν πάντα και θα γίνονται. Είναι πολύ σημαντικό που τώρα βρίσκουν τη δύναμη τα θύματα και μιλούν» ανέφερε η Θάλεια Ματίκα και τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνδρομή της Πολιτείας σε αυτή την προσπάθεια. «Όλοι οι ενήλικες που έχουν τέτοιες συμπεριφορές αυτό έχει να κάνει πάρα πολύ με τα παιδικά τους χρόνια. Είναι ένας φαύλος κύκλος» πρόσθεσε.

«Όταν βρίσκεσαι σε κακοποιητικές σχέσεις, είτε οικογενειακές είτε επαγγελματικές, δεν πρέπει να τις δικαιολογείς μέσα σου και να παίρνεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί. Πρέπει να αντιδράς» δήλωσε στη συνέχεια η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Όταν θαυμάζεις κάποιους ανθρώπους ή εξαρτάσαι από αυτούς δεν πρέπει να κωλώνεις να μιλήσεις».

«Έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές στο εργασιακό περιβάλλον, όχι σεξουαλικού αλλά άλλου τύπου. Μίλησα τότε αλλά όταν είναι μία ομαδική δουλειά από την οποία εξαρτώνται οικογένειες και δεν παίρνεται η απόφαση ότι εκείνη τη στιγμή το άτομο που έχει εξουσιαστική θέση και κακοποιεί να φύγει, τότε και να μιλήσεις… Η κυρία Δανδουλάκη είναι φάρος αυτή τη στιγμή»

«Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο με τους οποίους έχω κόψει επαφές, ισχυροί άνθρωποι και σίγουρα επαγγελματικά μπορεί να το πλήρωσα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αυτό. Κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ κι αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό»

Η Θάλεια Ματίκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο Θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!