Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πληρωμένη απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Καινούργιου – Το ποστάρισμα απάντηση

Η Κατερίνα Καινούργιου άνευ λόγου και αιτίας, τοποθετήθηκε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Με κάπως όχι και τόσο ευγενικό τρόπο θέλησε να πει πως ο παρουσιαστής όπου και αν πάει τσακώνεται. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της έδωσε πληρωμένη απάντηση.

«Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί…» είπε αρχικά, κάνοντας ένα ασύλληπτο «άδειασμα» στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών» συμπλήρωσε.

Παρόλο που στη συνέχεια προσπάθησε να το «σώσει», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε την απάντηση του μέσω του twitter.

Η απάντηση του Ουγγαρέζου στην Καινούργιου

Στο προφίλ έκανε retweet μια ανάρτηση η οποία ειρωνεύεται τα λόγια της παρουσιάστριας κάνοντας αναφορά στους δικούς της τσακωμούς και κόντρες στο παρελθόν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!