Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπέττυ Μαγγίρα για το GNTM: «Ποιες από τα περασμένα έχουν κάνει διεθνή καριέρα;»

 Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για το GNTM, όταν το θέμα της συζήτησης στην εκπομπή της ήταν οι δοκιμασίες που δυσκόλεψαν τα κορίτσια το βράδυ της Δευτέρας και η αποχώρηση της Ραφαέλας από το reality μόδας.

«Σε αυτά τα show από κανένα σχεδόν δεν θυμάσαι ποιος είχε κερδίσει. Αν έχουν βγει 50 μέχρι τώρα, 2-3 θα θυμάσαι. Σημασία έχει να μπορούν να κάνουν δουλειά μετά οι άνθρωποι» ανέφερε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Νομίζω ότι αυτοί που επιλέγουν να πάνε εκεί, πηγαίνουν μόνο για να πάρουν την αναγνωρισιμότητα. Αν θες να γίνεις πραγματικό μοντέλο και να βγεις στην αγορά, πρέπει να πας σε ένα πρακτορείο και να φύγεις στο εξωτερικό» σχολίασε σε εκείνο το σημείο η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολη δουλειά. Άλλοι το κάνουν για την αναγνωρισιμότητα, για την τηλεόραση, για να πουλήσουν κάτι άλλο που κάνουν σε μία επιχείρηση».

«Ποιες από το GNTM τα περασμένα πήγαν στο εξωτερικό και έκαναν διεθνή καριέρα; Μόνο ο Εμιλιάνο. Αυτό έχει να κάνει και με την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Άλλοι δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν» δήλωσε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!