Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου για το Fame Story και τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα

Στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Fame Story και τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα.

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα.

Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνου αντιπαθή. Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει», είπε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Κλείνοντας, η Ελεάνα Παπαϊωάννου είπε: «Ως μαμά κάποιες στιγμές είμαι πολύ αυστηρή με τα όρια. Από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας με τον Δημήτρη κατάλαβα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του, αλλά δεν του το είπα για να μη φύγει τρέχοντας».

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!