Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη για Φαίη Σκορδά: «Στεναχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα»

Τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της χθεσινής της εκπομπής, 9/11, σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο Mega Καλημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε για τη Φαίη Σκορδά, αναφορικά με το κομμάτι του έρωτα:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Φαίη Σκορδά με γυναικεία εμψύχωση και boosting. Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα και στο συναισθηματικό. Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος συναισθηματικά που έχει κάνει έναν γάμο ο οποίος θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Ή που έχει ένα διαζύγιο στην πλάτη του. Απλά δεν έγινε. Για μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης είναι αυτός που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της πιστεύω».

Στη χθεσινή εκπομπή «Πρωινό μας», η Φαίη Σκορδά είπε, κάνοντας αυτοκριτική της: «Παλαιοτέρα γινόντουσαν περισσότερα προξενιά και κρατούσαν… Θέλω να πω ότι εγώ πιστεύω πολύ στην αγάπη και τον έρωτα, που δεν θεωρούμαι πετυχημένη σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να παύω να πιστεύω στο ιδανικό… θέλω έτσι να είναι για τους άλλους γιατί αυτό μου δίνει αισιοδοξία και χαρά».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!