Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σπύρος Πούλης: «Με “τρέλα” δέχθηκα να συμμετάσχω στο “Μαίρη Μαίρη Μαίρη”»

Ο Σπύρος Πούλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», αλλά και για τη ζωή του. Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» είναι μία πολύ ωραία δουλειά. Μόλις μου πρότειναν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας να συνεργαστούμε, είπα: «με τρέλα». Με την Κατερίνα Ζαρίφη είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί. Στη σειρά είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα αγαπηθήκαμε και ερωτευτήκαμε», είπε αρχικά ο Σπύρος Πούλης.

«Η Πηνελόπη Πιτσούλη είναι μία θεά και σπουδαία θεατρίνα. Υπάρχουν κοινά σε μένα και τον ρόλο που υποδύομαι. Είμαι 22 χρόνια παντρεμένος και έχω 2 παιδιά. Όπως η Πηνελόπη Πιτσούλη στη σειρά πιστεύει, ότι καμία δεν είναι κατάλληλη για τον γιο της, έτσι νιώθω και εγώ για την κόρη μου στην πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Πούλης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στις κόρες και στον γάμο του. «Οι κόρες μου είναι 21 και 15 χρονών. Είμαι αυστηρός και υπερπροστατευτικός μαζί τους. Πάω και παίρνω την κόρη μου από νυχτερινές εξόδους. Έχω εμπιστοσύνη στην κόρη μου, στους άλλους δεν έχω. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας στον γάμο. Είναι περισσότερο τύχη για να αντέξει ένας γάμος. Με την γυναίκα μου τσακώνομαι κάθε μέρα, άλλα δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Μεγάλωσα στην Παραμυθιά. Οι γονείς μου μένουν ακόμα εκεί», είπε για τις κόρες του και τον γάμο του.

Για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, ο ηθοποιός αποκάλυψε, «δεν ήμουν κάλος μαθητής. Είπα ότι θα τελειώσω το σχολείο και θα πάω στη δραματική σχολή. Δεν ήθελα τίποτα άλλο να κάνω. Οι γονείς μου με στήριξαν πολύ στην απόφαση μου να ασχοληθώ με την υποκριτική. Έκαναν 500 χλμ. για να έρθουν στις πρεμιέρες μου. Στην Επίδαυρο δεν είχαμε λόγια και έλεγα τουλάχιστον να μην σκοντάψω. τόσο άγχος είχα! Έχει τύχει να ξεχάσω τα λόγια μου με το που ξεκίνησε η παράσταση και το κοινό χειροκρότησε και ξαναξεκινήσαμε».

«Όταν βγήκα από τη δραματική σχολή, είπα: «αν τα επόμενα 5 χρόνια δεν μου δείξει η δουλειά ότι με θέλει, θα τα παρατήσω”», πρόσθεσε. Για την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Πούλης ανέφερε πως, «στις 21 Οκτωβρίου έχουμε πρεμιέρα με την παράσταση «Τι είδε ο μπάτλερ» στο θέατρο “Άλμα”».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!