Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος το «Πρώτο Δελτίο» από τον ΑΝΤ1

Καθώς ο ANT1 προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμά του, προχωρά στην οριστική διακοπή της πολύ πρωινής εκπομπής «Πρώτο Δελτίο». Πρόκειται για το διευρυμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού που προβάλλεται πριν την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου.

Τα στελέχη του ANT1 αξιολόγησαν το υψηλό κόστος που έχει η εκπομπή και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει και αποφάσισαν το «κόψιμό» της. Η εκπομπή – δελτίο ειδήσεων του σταθμού προβαλλόταν κάθε μέρα στις 05:00 το πρωί και παρουσίαζε όλα τα μεγάλα θέματα της ημέρας μέσα από αναλύσεις και ζωντανές συνδέσεις. Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου βρίσκονταν στο τιμόνι της παρουσίασης του δελτίου που μπαίνει στον «πάγο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Γιώργος Γρηγοριάδης όσο και η Ηρώ Ράντου παραμένουν στο κανάλι και θα αξιοποιηθούν στον ενημερωτικό τομέα. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης παραμένει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στο δυναμικό του δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Το ίδιο και η Ηρώ Ράντου, μιας και είναι στο ειδικό ένθετο του μεσημεριανού δελτίου «Τώρα για το μέλλον». Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες τις πληροφορίες, και τα μέλη της εκπομπής θα αξιοποιηθούν σε άλλες θέσεις.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 27 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!