Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλλαγές στο «Πρωινό μας»: Οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση έφεραν την γκρίνια

Πολύωρη σύσκεψη μεταξύ στελεχών του ΣΚΑΪ αλλά και της Φαίης Σκορδά πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με αντικείμενο τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο «Πρωινό μας», προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σύσκεψη της διοίκησης του ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες και πολλά θέματα τέθηκαν επί τάπητος. Η εκπομπή τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθεί με ένα ακόμη άτομο το οποίο θα προστεθεί στο πάνελ για το κομμάτι του lifestyle. Οι υπόλοιποι τρεις συνεργάτες, δηλαδή η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Άγγελος Βουράκης, παραμένουν στις θέσεις τους κανονικά.

Στη σύσκεψη τονίστηκε πως η εκπομπή θα πρέπει να αποκτήσει πιο γρήγορη ροή με περισσότερα θέματα. Το επόμενο βήμα, αν δεν βελτιωθούν τα νούμερα, είναι να αλλάξει ώρα η εκπομπή, κάτι φυσικά στο οποίο θα πρέπει να συμφωνήσει και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια θεωρεί πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καθώς η πτώση στα νούμερα οφείλεται στα θέματα της επικαιρότητας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», αναφέρεται ξεκάθαρα στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας η ώρα έναρξης και λήξης της εκπομπής της, οπότε, μόνο εάν συμφωνήσει η ίδια, αυτό θα αλλάξει. Σε αυτή την περίπτωση οι «Αταίριαστοι» θα επιστρέψουν πάλι στο δίωρο 10.00-12.00 και αμέσως μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η εκπομπή της Φαίης.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 24 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!