Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαύρο Ρόδο: Αληθινή ιστορία ο έρωτας της μοναχής-«Η Ελισάβετ θα βρει την ευτυχία»

Ο απαγορευμένος έρωτας της μοναχής Ελισάβετ με τον Πέτρο και το παρελθόν της που με μαεστρία είδαμε να ξετυλίγεται με ένα flashback στα πρώτα επεισόδια ήταν αρκετά για να βρεθεί η σειρά «Μαύρο Ρόδο» στην πρώτη γραμμή των επιλογών των τηλεθεατών στην prime time.

Ένας φόνος, ένα μυστικό που κρατούν καλά κρυμμένο πίσω από τις βαριές ξύλινες πόρτες του μοναστηριού και ένας έρωτας δύο νέων παιδιών που τους χωρίζουν πολλά ήταν η σπίθα για να δημιουργηθεί το «Μαύρο Ρόδο».

Η Ελένη Καπλάνη, η συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, μίλησε στο «Ζnews» για την ιστορία της φίλης της, που έμελλε μετά από χρόνια να συγκινήσει το πανελλήνιο στη μικρή οθόνη. Όπως είπε, το βιβλίο στηρίζεται σε αληθινή ιστορία που αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για αυτή. «Με σόκαρε η απόφαση της φίλης μου να πάει καλόγρια, γιατί δεν είχε δείγματα από μικρή. Αλλά με συγκίνησε η ανάγκη της να χωθεί στην αγκαλιά του Θεού όντας αηδιασμένη από την κοινωνία». Όσο για τον αν η μοναχή Ελισάβετ θα βρει την ευτυχία, η συγγραφέας του βιβλίου αποκαλύπτει ότι θα ζήσει τα αισθήματα που προκαλεί ο αγνός έρωτας και θα ακολουθήσει το δρόμο που αυτή πραγματικά θα θέλει. Επίσης, αναφερόμενη στην πλοκή και στο φινάλε, αρκείται στο να πει «Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!».

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 19 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!