Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναταλία Γερμανού: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι πάντες να ασχολούνται…» – Ξέσπασε η παρουσιάστρια

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νούμερα τηλεθέασης.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα νούμερα τηλεθέασης

«Τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι που θα έπρεπε να αφορά το κανάλι, τους διαφημιστές και τους παρουσιαστές. Τους άμεσα εμπλεκόμενους. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι πάντες να ασχολούνται με τα νούμερα και να γίνεται τόση συζήτηση ανάμεσα σε εκπομπές. Κάπως του δώσαμε λάθος αξία! Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να ασχολείται ο κόσμος. Ο κόσμος βλέπει ό,τι του αρέσει, είτε κάνει 5% είτε 45%».

Αναφορικά με το αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή της γιατί αισθάνεται ότι τον τελευταίο χρόνο θέλει να ακούγεται η αλήθεια της: «Έχει αλλάξει η ηλικία! Κάθε χρόνος που προστίθεται βιολογικά σε εμένα, γιατί κατά τα άλλα όχι, μού δίνει μια κλωτσιά προς τα πάνω με την καλή έννοια. Με ωριμάζει, με καλυτερεύει, με βελτιώνει, με εξελίσσει, όπως θες πες το. Από τότε που ήρθα στον Alpha, ξανά, αισθάνομαι πως κάνω την πιο ουσιαστική μου καριέρα τηλεοπτικά. Πλέον είμαι η απόλυτη εκδοχή του εαυτού μου!».

Το τρίπτυχο ευτυχίας της είναι «Υγεία, φίλοι και έρωτας» ενώ στο αν είναι ερωτευμένη, απάντησε: «Είμαι υγιής και έχω καλούς φίλους!».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!