Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σκληρές διαπραγματεύσεις για να μην κοπεί το «Love Island»

Μπορεί το «Love Island» να σημειώνει επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, όμως, στην Ελλάδα το τηλεοπτικό κοινό του επεφύλασσε χλιαρή υποδοχή αφού -εκτός από τις πρώτες ημέρες προβολής του- τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ είναι κυρίως μονοψήφια, με αποτέλεσμα ο σταθμός να αποφασίσει πριν από λίγες ημέρες να πέσουν πρόωρα τίτλοι τέλους στο reality της αγάπης.

Έτσι, αν και το «Love Island» ήταν προγραμματισμένο αρχικά να φτάσει μέχρι τον Δεκέμβριο και να παραδώσει στη συνέχεια σκυτάλη στο «Survivor All Star», τελικά πάρθηκε η απόφαση να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ ήθελε αρχικά να κόψει με συνοπτικές διαδικασίες το reality πριν καν ολοκληρωθεί ο Οκτώβριος. Ωστόσο, η παραπάνω απόφαση δεν βρήκε σύμφωνη την εταιρεία παραγωγής, το ITV, που έκρινε πως το «Love Island» δεν είχε τα περιθώρια να δείξει τη δυναμική του στην ελληνική τηλεόραση. Δεδομένου ότι η αρχική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ προέβλεπε σίγουρα 60 επεισόδια, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή. Προς το παρόν έχει δοθεί εντολή να συνεχιστούν κανονικά τα γυρίσματα, ενώ η πορεία του reality θα κρίνεται από εδώ και στο εξής κάθε εβδομάδα ανάλογα με τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Ontime στις 17 Οκτωβρίου 2022 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!