Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάνια και Ψινάκης μαζί στο Mega με late night show

Τελικά, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Η έντονη φημολογία που ξέσπασε πριν από περίπου ένα μήνα ότι Αννίτα Πάνια και Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζουν μια νέα εκπομπή, και μάλιστα στο Mega, επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον των δύο παρουσιαστών.

Αν και ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να διαψεύσει αρχικά την είδηση, λέγοντας ότι το εν λόγω εγχείρημα δεν είναι για την τηλεόραση, η νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», τον Νοέμβριο μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη νέα εκπομπή των Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη να προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα στην πολύ βραδινή ζώνη του σταθμού. Η θεματολογία είναι προς το παρόν έκπληξη, αλλά, όπως δήλωσε και ο Ηλίας Ψινάκης, πρόκειται για κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε έως τώρα συνηθίσει.

Η στελέχωση της εκπομπής έχει ήδη ξεκινήσει. Ανατρεπτικοί καλεσμένοι που θα έχουν κάτι διαφορετικό να πουν από τις μέχρι τώρα συνεντεύξεις τους έρχονται στο εν λόγω late night show. Ηλίας Ψινάκης και Αννίτα Πάνια βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις για το ακριβές concept της εκπομπής τους.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της Ontime στις 12 Οκτωβρίου 2022 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!