Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επαφές Action24 – Σουρέλη για το κεντρικό δελτίο

Χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα «τρέχουν» οι διαδικασίες για την πρεμιέρα του νέου Action24  των Μπάκου και Καϋμενάκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συζητήσεις για τη στελέχωση του δημοσιογραφικού τμήματος προχωρούν με πολύ πιο αργό ρυθμό σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, καθώς σε αυτή τη συγκυρία το βάρος δίνεται στο κομμάτι των εγκαταστάσεων και της γενικότερης οργάνωσης.

Τις επαφές με δημοσιογράφους πάντως πραγματοποιεί πλέον το δίδυμο Μπαλή – Σταθόπουλου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ένα από τα πρόσωπα που εξετάζονται σοβαρά για την παρουσία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι ο Παναγιώτης Σουρέλης, που πάντως μέχρι νεωτέρας παραμένει στον Alpha. Ωστόσο, οι γνωρίζοντες μιλούν για πολύ προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, γεγονός που προμηνύει πιθανόν και άμεσες εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, ραντεβού με το Action24 έκαναν εσχάτως και δύο από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα του Open. Πρόκειται για τον Βασίλη Τσεκούρα και τη Ματίνα Παπαδέα, που παρουσιάζουν τα νοηματικά δελτία και ταυτόχρονα αξιοποιούνται και στο κομμάτι του ρεπορτάζ στο κανάλι της Παιανίας. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, με δεδομένο και τον σταθερά κεντρώο προσανατολισμό του τηλεοπτικού σταθμού, αναζητείται, σε συνεννόηση με τη Χαριλάου Τρικούπη, δημοσιογράφος που θα αναλάβει το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, το άτομο που θα επιλεγεί να προέρχεται ακόμα και από την επικοινωνιακή ομάδα του άλλοτε πανίσχυρου Κινήματος.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 8 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!