Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

J2US: Ποια είναι η «μαντάμ» Τζένη που έκλεψε την παράσταση;

Η Τζένη Κατσίγιαννη ήταν η μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του J2us, καθώς κανείς δεν περίμενε πως μια εκπρόσωπος της δημοτικολαϊκής παράδοσης θα κατάφερνε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ρισκάροντας να πεί μαζί με το καλλιτεχνικό της ταίρι dj Βαλεντίνο ένα δημοφιλές σουξε με στοιχεία “τραπ”.

 

Την περίφημη “Μαντάμ” των Kings και του Trannou. Μακριά απ’ οτι μας μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, αφού η ίδια ολα αυτά τα χρόνια μεσουρανεί στα ελληνικά πανηγύρια και στις πίστες του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού.
Ξεκαθαρά η Τζένη Κατσίγιαννη, μαζί με τον Βαλεντίνο, έκαναν τη διαφορά, κάτι που αποτυπώθηκε και στα σόσιαλ μίντια αφού κόσμος τους βομβάρδισε με likes για την πετυχημένη εμφάνιση τους. Ποια είναι όμως η “μαντάμ Τζένη που  εχει αναλάβει το κοουτσάρισμα του “Βαλεντίνο”…;
Πρόκειται για μια καταξιωμένη τραγουδίστρια στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον φανταχτερό κόσμο της σόου μπιζ. Δεν ανήκει στους ουρανοκατέβατους καλλιτέχνες, αλλά στους “λαογέννητους”, καθώς εδραιώθηκε στο χώρο της δημοτικής μουσικής και της λαϊκής παράδοσης, έχοντας εδώ και μια εικοσαετία περίπου, δηλαδή απο την εφηβική της ηλικία, διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στη νύχτα και τη μέρα.
Σε γνήσια και οικογενειακά λαϊκά γλέντια. Απ’ τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη. Απο πανηγύρι σε πανηγύρι, απο γάμο σε γάμο, απο βάπτιση σε βάπτιση. Η Τζένη Κατσίγιαννη ειναι η καθαρή περίπτωση της “αυτοδίδακτης” ερμηνευτριας, καθώς τη μουσική “διδαχή” και την “τραγουδιστική” εμπειρία, δεν την απέκτησε σε φημισμένες καλλιτεχνικές σχολές ή διάσημα ωδεία. Αλλά όλα τα ακούσματα της, τις πρώτες νότες, τις αρχικές μελωδίες, τα πρωτόγεννή μουσικά σκιρτήματα, τα “έζησε” και τα “ένιωσε δίπλα στην οικογενένεια της. Τον πατέρα της Φώτη Κατσίγιαννη, έναν υπέροχο δημοτικό τραγουδιστή, που τον έχασε πριν τελειώσει το λύκειο, αλλά και τον μεγαλύτερο αδελφό της, επίσης ένας κορυφαίος τραγουδιστές στο χώρο της ελληνικής παράδοσης, το Γιάννη Κατσίγιαννη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!