Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2023: Ποια βρετανική πόλη θα είναι διοργανώτρια; Τα φαβορί και τα στοιχήματα

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Γκράχαμ Νόρτον αποκάλυψε, μιλώντας στη ραδιoφωνική εκπομπή «The Chris Evans Breakfast Show with Sky», ότι το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου θα ανακοινώσει ποια πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Η ανακοίνωση θα γίνει στην εκπομπή «The One Show», η οποία μεταδίδεται ζωντανά από το ΒΒC. Μαζί του θα είναι ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι με το τραγούδι «Space Man» και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, Σαμ Ράιντερ.

«Εγώ και ο Σαμ, το βράδυ της Παρασκευής, θα μιλήσουμε για το πού θα γίνει ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision», ανέφερε ο Γκράχαμ Νόρτον τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει την πόλη και θα το μάθει και εκείνος μαζί με το κοινό.

Τα φαβορί για την φιλοξενία του διαγωνισμού είναι η Γλασκώβη και το Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τα στοιχήματα η πιθανότητες που δίνονται στην Γλασκώβη είναι 1 προς 2 και ποσοστό 66,7% και στο Λίβερπουλ 13 προς 8 και ποσοστό 38,1%. 

Να σημειωθεί ότι η Βρετανία θα διοργανώσει την Eurovision 2023 στην θέση της Ουκρανίας, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στον περσινό διαγωνισμό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!