Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαύρο Ρόδο: Η μεγάλη επανασύνδεση Κατερίνας Διδασκάλου και Λεωνίδα Κακούρη

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί στην πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA με τίτλο «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30. Mε αφορμή τη νέα σειρά οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» σε ζωντανή σύνδεση από το πλατό των γυρισμάτων.

Οι ηθοποιοί μίλησαν με χαρά και ανυπομονησία για την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του MEGA. «Η σειρά ξεκινάει μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι, με την ηγουμένη να δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, συμπληρώνοντας ότι στο πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουμε και πολλούς ήρωες που ζουν έξω από το μοναστήρι.

Ο Λεωνίδας Κακούρης εξήγησε στη συνέχεια: «Το “Μαύρο Ρόδο” μας συστήνει σιγά σιγά τους ήρωές του. Κάνει ένα πέρασμα από όλους».

Σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Είναι μια φιλόλογος που οδηγήθηκε στη μοναχική ζωή. Θα τα μάθουμε όλα με flashback. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οδηγήθηκε στο μοναστήρι. Παρότι εγώ κάνω έναν πολύ διαφορετικό ρόλο και ο Λεωνίδας κάνει έναν σκληρό άνθρωπο με πολλή δύναμη, μου έκανε εντύπωση πώς έχει κατορθώσει να πλάσει έναν τελείως διαφορετικό τύπο».

Καθισμένη πλάι στον Λεωνίδα Κακούρη φορώντας το ράσο του ρόλου της, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που ύστερα από τρία χρόνια δουλειάς μαζί του, μπορώ να πω ότι νιώθω φίλη με τον Λεωνίδα. Είναι μεγάλη υπόθεση. Η δουλειά μας είναι σκληρή, έχει πολλά από κάτω και είναι επίτευγμα να μπορείς να το πεις αυτό», ενώ ο συμπρωταγωνιστής της ανταπέδωσε τα καλά λόγια.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!