Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Love Island: Πανικός με το ακατάλληλο πλάνο – Ξάπλωσε και… φάνηκαν τα πάντα (βίντεο)

Το είχαμε δει στο εξωτερικό και έτσι ξέραμε πάνω – κάτω τι να περιμένουμε. Έτσι δεν… μας ήρθε απότομο!

Ο λόγος για το Love Island, το οποίο είναι τόσο trash όσο το περιμέναμε κι αυτό φαίνεται από την πρεμιέρα του! Η αλήθεια είναι πως επειδή και άλλα ριάλιτι όπως το The Bachelor ή το Big Brother είχαν δώσει πάνω κάτω ίδια δείγματα, δεν φάνηκε τόσο ακραίο.

Δηλαδή τα πλάνα που είδαμε, δεν διέφεραν πολύ από αυτά τα δύο και όσα έχουμε δει εκεί.

Το ακατάλληλο πλάνο

 

Η πρώτη εντύπωση δόθηκε από την Ελληνογερμανίδα, Κλαούντια Πένκα, η οποία είναι βοηθός σε μια συμβουλευτική εταιρεία στο Ντουμπάι, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια, ερχόμενη για κάποια διαστήματα στην Ελλάδα ή πηγαίνοντας στη Γερμανία.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου» την ακούσαμε να λέει.
Η Κλαούντια αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει και μας προϊδέασε για το τι θα δούμε απ’ αυτή, με τα μαγιό της να είναι άκρως αποκαλυπτικά και ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι» συνέχισε.Στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν οι 5 κοπέλες και μίλησαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κλαούντια ανέφερε πως στο Ντουμπάι και τη Γερμανία δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη πέραση, αφού έχει γνωρίσει μόνο δύο άντρες.

Λίγο αργότερα, αφού την επέλεξε ο Βασίλης για να γίνουν ζευγάρι, ήρθε αυτό ακριβώς που έλεγε για τα μαγιό της, δηλαδή ένα πλάνο που έδειξε και τις διαθέσεις του σκηνοθέτη.

Ο Βασίλης, πάντως, φαίνεται να μην… ψήνεται ιδιαίτερα για την Κλαούντια, κάτι που το κατάλαβε και η ίδια.

Τα συμπεράσματα δικά σας…
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!