Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο ρόλος της στο «Μαύρο Ρόδο» και ο λόγος που απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση

Η Θεοφανία Παπαθωμά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο», στην οποία συμμετέχει και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 3 Οκτωβρίου στις 22.30.

«Έχουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στη μοναχή και τον νεαρό. Εγώ παίζω τη μητριά της μονάχης, υποδύομαι την Πολυξένη, και ο Λευτέρης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) είναι ο άντρας μου και μπαμπάς της μοναχής. Η κοπέλα οικειοθελώς πηγαίνει στο μοναστήρι, είναι και η θεία της μέσα» είπε αρχικά.

Η Πολυξένη, ο ρόλος που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά στο «Μαύρο Ρόδο», «έχει μια κόρη, την Όλγα, από προηγούμενο γάμο». «Παλιά, δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο Κακούρης ήταν πρώην μου, είχαμε σχέση. Η ‘Πολυξένη’ δεν είναι κακός άνθρωπος αλλά κάνει δολοπλοκίες. Η σχέση της με τη νεαρή μοναχή δεν είναι πολύ καλή» δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά και πρόσθεσε:

«Υποδύομαι πρώτη φορά αρνητικό ρόλο, δεν έχω παίξει ποτέ κακιά, είναι πρώτη φορά για μένα και είναι μια πρόκληση».




«Έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης»

«Έλειψα επίτηδες 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πραγματάκια απλά δε δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν», εξομολογήθηκε ηΘεοφανία Παπαθωμά για την καριέρα της.




«Δεν είχα άγχος ποτέ για να μη με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη», κατέληξε η ηθοποιός μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!