Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

The Crown: Πότε επιστρέφει η σειρά με νέα σεζόν στο Netflix-Δείτε το τρέιλερ (βίντεο)

Έφτασε η στιγμή οι φαν της σειράς «The Crown» να απολαύσουν την Imelda Staunton στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το avclub.com το Netflix ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ενός event, ότι η 5η σεζόν της σειράς θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στις 9 Νοεμβρίου. 2 μήνες και μία ημέρα δηλαδή, μετά τον θάνατο της αληθινής βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου που έγινε παγκόσμιο γεγονός και σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον για το προηγούμενο διάστημα.

Καθώς στη σειρά αλλάζουν οι ηθοποιοί ανά 2 σεζόν στους βασικούς ρόλους -αφού αλλάζει και η ηλικία τους στη μικρή οθόνη- ήρθε η σειρά της Imelda Staunton να πάρει τα… σκήπτρα της βασίλισσας, μετά την Claire Foy (σεζόν 1 και 2) και την Olivia Colman (σεζόν 3 και 4). Και οι δύο κέρδισαν Emmy για τις ερμηνείες τους.

Τώρα, παραδίδουν τη «σκυτάλη» στην Staunton από το Harry Potter για τις σεζόν 5 και 6. Ταυτόχρονα, ο Jonathan Pryce θα διαδεχθεί τον Matt Smith και τον Tobias Menzies σαν πρίγκιπας Φίλιππος.

Η Lesley Manville αναλαμβάνει το ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας ενώ ο Dominic West θα παίζει τον Κάρολο, ο οποίος πρόσφατα, στην αληθινή ζωή, έγινε βασιλιάς μετά το θάνατο της Ελισάβετ.

Στο ρόλο της πριγκίπισσας Diana η Elizabeth Debicki.

Όσο για την επόμενη σεζόν, την 6η, είχαν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα αλλά σταμάτησαν λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Το πιθανότερο είναι να μην την παρακολουθήσουμε μέχρι το 2024…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!