Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάξιμος Μουμούρης στα Παραπολιτικά για τη «Γη της ελιάς»: Στη σειρά δημιουργήθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης

Στην Σπυριδούλα Τριάντου

Η µεγάλη παραγωγή του Mega «Η γη της ελιάς», που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου, επέστρεψε τη Δευτέρα 19 Σεπτεµβρίου στις 21.00 µε τον β’ κύκλο επεισοδίων. Ζωές σε κίνδυνο. Μυστήριο και ερωτήµατα. Το τίµηµα του πάθους. Ο αγώνας για την ευτυχία. Η Βάνα ∆ηµητρίου δίνει καινούργια τροπή σε παλιές ιστορίες και ζωντανεύει νέους ήρωες, που θα φέρουν ανατροπές στη µικρή κοινωνία της Μάνης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Μάξιµος Μουµούρης, που η πορεία ζωής του έχει αξιοσηµείωτες καλλιτεχνικές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες, µιλά για τον ρόλο του Κωνσταντίνου από τη «Γη της ελιάς» και κάνει αποκαλύψεις.

Η συνέντευξη
-Η πολύ επιτυχηµένη σειρά του Mega «H γη της ελιάς» συνεχίζεται µε ανατροπές και πολλές σηµαντικές εξελίξεις. Περιµένατε την επιτυχία και πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας;

-Πάντα περιµένεις η δουλειά σου να επικοινωνεί µε τους θεατές. Στη «Γη της ελιάς» η εµπειρία του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας ∆ηµητρίου και της Make Ιt Δηµιουργήθηκε µια σχέση εµπιστοσύνης , που είναι η αρχή για να χαίρεσαι τη δουλειά Productions ήταν η βάση γι’ αυτό που τελικώς συνέβη και, νοµίζω, θα συνεχίσει να συµβαίνει µε τη σειρά. Αν προσθέσω και το κλίµα που αναπτύχθηκε µε τους υπόλοιπους ηθοποιούς όσο και µε τα συνεργεία, µε τα οποία περνάµε πολλές ώρες µαζί, δηµιουργήθηκε µια σχέση εµπιστοσύνης κυρίως, που είναι η αρχή για να χαίρεσαι τη δουλειά.

-Τι να περιµένουµε από τον Κωνσταντίνο αυτή τη σεζόν; Τι… κρύβει και τι θα φανερώσει;

-Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στην κυρία ∆ηµητρίου. Οµολογώ πως κι εγώ εκπλήσσοµαι από την τροπή των γεγονότων στο σενάριο και αυτό έχει να κάνει µε την ικανότητά της να προσαρµόζεται γρήγορα. Κάθε φορά που µιλάµε καταλαβαίνω πως έχει συγκεκριµένο πλάνο, που δεν φοβάται να το τροποποιήσει ανά πάσα στιγµή. Νοµίζω πως θα µας ικανοποιήσει ξανά. Ο Κωνσταντίνος θα παλέψει για την «ελευθερία» από το παρελθόν του και κίνητρό του γι’ αυτό είναι η Ισμήνη και το παιδί. Ιδωμεν…

-Φέτος υπάρχει… επέλαση της μυθοπλασίας, με πολλές σειρές σε όλα τα κανάλια. Ο ανταγωνισμός σάς απασχολεί;

-Όχι φυσικά. Αυτό το άγχος ας το έχουν εκείνοι που πρέπει. Οι ηθοποιοί οφείλουμε να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτό που μας αναλογεί. Αλλωστε, μόνο Μας αρέσει η τηλεόραση και θέλουμε να γίνεται όλο και καλύτερη και πιο ανταγωνιστικήθετικό είναι το ότι η ελληνική μυθοπλασία έχει πάρει ξανά μπροστά έπειτα από μακρά περίοδο «ξηρασίας». Μας αρέσει η τηλεόραση και θέλουμε να γίνεται όλο και καλύτερη και πιο ανταγωνιστική με τις παραγωγές του εξωτερικού.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των Παραπολιτικών στις 17 Σεπτεμβρίου 2022.