Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λεωνίδας Κακούρης για Κατερίνα Διδασκάλου: «Ζω για τη στιγμή που θα της πω “Καλησπέρα γερόντισσα”» (βίντεο)

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο του, την Κατερίνα Διδασκάλου αλλά και για την πολύχρονη απουσία του από την τηλεόραση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται στο «Μαύρο Ρόδο» τον Θέμη Καστρινό, έναν άνθρωπο σκληρό, που δουλεύει στη νύχτα. Περιγράφοντας τον ρόλο του, είπε: «Είμαι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν είμαι μόνος, υπάρχουν αντίζηλοι. Ο αντίζηλός μου είναι ο περσινός μου “γιος” στις “Άγριες Μέλισσες”, ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήταν μονόδρομος να πάω στο “Μαύρο Ρόδο”».

Για τη συμπρωταγωνίστριά του, Ηλέκτρα Νικολούζου, που υποδύεται την «τηλεοπτική» του σύζυγο, σημείωσε: «Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές. Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα. Δεν την γνώριζα από πριν. Στη σχέση μας στη σειρά, υπάρχει πολύς έρωτας. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε εκείνη παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Επεισοδιακή θα είναι και η συνάντησή του με την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται την ηγουμένη του μοναστηριού: «Έχουμε μια συνάντηση και έχει και χιούμορ. Ζω για τη στιγμή που θα της πω “Καλησπέρα, γερόντισσα”. Της Κατερίνας της αρέσει να “βουτάει” στον ρόλο, μ’ αρέσει ο τρόπος που “μπαίνει” στις ηρωίδες της».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πολύχρονη απουσία του από την τηλεόραση: «Πριν από την επιστροφή μου είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση. Δεν ήταν δική μου ευθύνη, δεν αρνήθηκα πρόταση, δεν είπα “Όχι” σε ρόλο. Άκουγα “Είναι πολύ καλός ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι εμπορικός”. Έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή, να δώσω στη μετοχή μου ονομαστική και οικονομική αξία. Αυτό δεν γίνεται από τη μία στην άλλη στιγμή. Ένας ηθοποιός με γερές θεατρικές βάσεις έχει την ικανότητα να μπορεί να προσαρμοστεί οπουδήποτε και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».




Συμπλήρωσε ότι στην Ελλάδα ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάτσει για μεγάλο διάστημα χωρίς δουλειά: «Ένας ηθοποιός που δουλεύει στο εξωτερικό, όπου το budget είναι διαφορετικό, μπορεί να μείνει εκτός δουλειάς και 5 χρόνια. Εδώ χρειάζεται να δουλεύουμε πολύ περισσότερο. Ευελπιστώ οι σειρές να αναβαθμιστούν, κυρίως οικονομικά, να έχουμε ωραίο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και να ξεφύγουμε από τα σύνορα της Ελλάδας».

Ο ηθοποιός φέτος τον χειμώνα θα αφοσιωθεί στον ρόλο του στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και στον εαυτό του: «Δεν θα κάνω κάτι άλλο τον χειμώνα. Θέλω να έχω ένα Σαββατοκύριακο για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!