Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νότης Μηταράκης σε ρόλο ηθοποιού: Δείτε τον υπουργό Μετανάστευσης να παίζει στην σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας αστυνομικής σειράς, με τίτλο «Οι Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 συμμετείχε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Ο υπουργός και βουλευτής Χίου με την ΝΔ υποδύεται τον εαυτό του και βρίσκεται στο γραφείο ενός από τους πρωταγωνιστές. Έχει έναν μικρό διάλογο και στη συνέχεια προσκαλεί τον έναν πρωταγωνιστή στην Χίο. «Κανόνισε να έρθεις στην Χίο τόσες φορές το έχουμε πει» λέει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.




Στην υπόθεση της σειράς η οποια γυρίζεται και στο κτήριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται.

Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!