Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σμαράγδα Καρύδη: Όλα όσα έγιναν στη φωτογράφιση του «Celebrity Game Night» (βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στη φωτογράφιση της Σμαράγδας Καρύδη για το «Celebrity Game Night», που έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αφηγήθηκε μικρές ιστορίες από μεγάλες στιγμές της ζωής της. Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε ότι η πρώτη της θεατρική παράσταση ήταν όταν πήγαινε στην Δ’ δημοτικού, όπου θυμάται να ντρέπεται πολύ, ωστόσο αργότερα «δεν ήθελε να ξεκολλήσει» από το σανίδι.

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα της στην εφηβεία, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ήμουν ανυπόφορη και ήθελα συνέχεια να φεύγω από το σπίτι». Θυμήθηκε συγκεκριμένα ότι τα καλοκαίρια το έσκαγε από το σπίτι του παππού της την ώρα που εκείνος κοιμόταν, για να πάει στη ντισκοτέκ και να διασκεδάσει ως το πρωί.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Στο Παρά 5», η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως με ό,τι καταπιανόταν ο Γιώργος Καπουτζίδης το έκανε σπουδαίο.

Μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε και στον Θοδωρή Αθερίδη. «Το πρώτο θεατρικό που παίξαμε μαζί και έγινε και ταινία, ήταν μια ιστορία που εκείνος την έγραψε πάνω μας. Όταν μου έστειλε το σενάριο του “Από έρωτα”, το διάβασα και έκλαιγα μπροστά από τη θάλασσα».

Για το «Celebrity Game Night», το πιο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, που έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA, αποκάλυψε ότι το πρώτο γύρισμα είχε γίνει με αγαπημένους της φίλους της που είχαν έρθει να τη στηρίξουν, καθώς δεν ήταν σίγουρη μέχρι τότε ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο της παρουσιάστριας: «Η παραγωγή μού είχε πει πως λογικά το πρώτο γύρισμα θα το “πετάξουμε” και ότι θα ήταν η μεγάλη μας πρόβα. Είχε διάρκεια 12 ώρες, αλλά τελικά πέτυχε. Το πρώτο μας επεισόδιο ήταν η πρώτη μου πρόβα στην παρουσίαση!».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!