Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή έλυσαν την παρεξήγηση στον αέρα του Alpha

Την παρεξήγηση τους έλυσαν στο τηλεοπτικό πλατώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπήκε στο πλατό της «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε ότι λύθηκε το πρόβλημα  μεταξύ τους.  «Να λυθεί μια παρεξήγηση! Επειδή κι εγώ και η Σταματίνα είμαστε αυθόρμητες κι επειδή υπάρχει σεβασμός όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι “δεν ήθελα να στεναχωρηθείς”. Εντάξει, εγώ το πήρα λίγο αλλιώς, αλλά μιλήσαμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε: «Είμαστε άνθρωποι που όταν έχουμε μια παρεξήγηση, τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα κι αν κάποιες στιγμές μπορεί να έχει στεναχωρηθεί η μία από την άλλη χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε το τηλέφωνο κι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Είμαστε εδώ και τα λύνουμε, είμαστε επαγγελματίες, μόνο αγαπημένες ξεκινάμε τη σεζόν».

Να σημειωθεί ότι προ ημερών η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν την δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο πατέρας της δεν συμπαθούσε τον τότε σύντροφο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Τα σχόλια έγιναν αφορμή για να δώσει απάντηση η Κατερίνα Καινούργιου και να δείξει την ενόχληση της. 




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!