Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το «Crown» σταματά τα γυρίσματα ως ένδειξη πένθους για τον θάνατό της

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ αλλάζει πολλά και τα γυρίσματα της σειράς «The Crown» συγκαταλέγονται ανάμεσα σε όσα επηρεάστηκαν άμεσα από την απώλειά της.

Υπενθυμίζεται, ότι η σειρά του Netflix ακολουθεί τα γεγονότα και τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τη DailyMail η παραγωγή αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα, ως ένδειξη πένθους.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα, μία μέρα αφότου η βασίλισσα Ελισάβετ απεβίωσε, ήταν προγραμματισμένο να γυριστούν οι σκηνές από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1997, στο Παρίσι. Το καστ και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας θα βρίσκονταν σήμερα στη Βαρκελώνη, την πόλη που είχαν επιλέξει οι δημιουργοί για να γυρίσουν τη σκηνή του ατυχήματος.

Η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τη μέρα του θανάτου της βασίλισσας. Εκπρόσωπος του Netflix είπε: «Ως ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα στο “The Crown” ανεστάλησαν σήμερα. Τα γυρίσματα θα διακοπούν επίσης την ημέρα της κηδείας της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας».

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν από τη Μαγιόρκα την επόμενη εβδομάδα και να ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

Η γειτονιά της Βαρκελώνης που μετατράπηκε σε… Παρίσι

Το σετ στήθηκε σε μία συνοικία της Βαρκελώνης και έχει μεταμορφωθεί σε παριζιάνικο δρόμο με γαλλικές πινακίδες. Μάλιστα, κυκλοφόρησε βίντεο από το σετ, το οποίο αυτές τις ώρες είναι «εντελώς άδειο», όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!