Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλισσα Ελισάβετ: Είχε προβλέψει η Λίτσα Πατέρα τον θάνατό της;

Παγκόσμιο θρήνο προκάλεσε ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία την Πέμπτη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών.

Στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, την Παρασκευή μάλιστα, η Λίτσα Πατέρα προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη στον αέρα όσον αφορά τον θάνατό της.

Η αποκάλυψη της Λίτσας Πατέρα για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Πιο συγκεκριμένα, ένα χρόνο πριν είχε αναλύσει το αστρολογικό της προφίλ και είχε εντοπίσει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, καθώς και το… τέλος της (;)

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά» είπε αρχικά.

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό «Τ» που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το «Τ» σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία» συμπλήρωσε.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!