Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρεμιέρες στην TV: Όλες οι εκπομπές που αρχίζουν αύριο

Σεπτέμβριος: ο μήνας που αρχίζουν τα σχολεία, ο μήνας που γίνεται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (και η φετινή έχει προεκλογικό χαρακτήρα), ο μήνας που αρχίζει επίσημα η τηλεοπτική σεζόν με αυτή που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023, να θεωρείται ως η πιο αμφίρροπη τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.

Τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας έχουν ετοιμάσει πρόγραμμα για όλα τα γούστα και στοχεύουν στην πρωτιά της τηλεθέασης – ναι, ακόμα και η ΕΡΤ! – οπότε οι επιλογές τους για τη σεζόν τόσο στην ενημέρωση όσο στην ψυχαγωγία θα αρχίσουν να ξετυλίγονται επίσημα από τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου.

Οπότε, για να μην χαθείτε ενδεχομένως στα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ σας, το iEidiseis σάς ετοίμασε το πανόραμα των αυριανών (05/09) τηλεοπτικών πρεμιερών σε όλα τα κανάλια πλην του ΣΚΑΪ, ο οποίος συνεχίζει ως έχει μέχρι στιγμής.

ΕΡΤ: Αρχή με μείγμα ενημέρωσης – ψυχαγωγίας και νέο ειδησεογραφικό κανάλι

Με αξιώσεις, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, η ΕΡΤ κατεβαίνει στον τηλεοπτικό στίβο της φετινής σεζόν και έτσι το Πρώτο Κανάλι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης έχει επενδύσει σ’ ένα μείγμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με την πλάστιγγα πλέον να γέρνει προς τον δεύτερο τομέα, αφού έχει «γεννηθεί» και το αμιγώς ειδησεογραφικό ΕΡΤ NEWS.

Συγκεκριμένα, αύριο, στην ΕΡΤ1 πρεμιέρα κάνουν οι ενημερωτικές και ανανεωμένες «Συνδέσεις» που άλλαξαν ώρα και έτσι ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου θα καλημερίζουν το τηλεοπτικό κοινό στις 06:00 και θα είναι στον «αέρα» μέχρι και τις 10:00. Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου συνδέονται με την Ελλάδα και τον κόσμο και μεταδίδουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά και επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Μαζί τους, το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, πολιτικοί, οικονομικοί, αθλητικοί, πολιτιστικοί συντάκτες, αναλυτές, αλλά και προσκεκλημένοι εστιάζουν και φωτίζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

 

 

Ωστόσο, η ΕΡΤ1 έχει πρεμιέρα και στην ψυχαγωγία αφού, στις 20:00, οι τηλεθεατές πρόκειται να ταξιδέψουν μέχρι τον Πλάτανο για τον τρίτο κύκλο της καθημερινής κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στον οποίο οι αγαπημένοι ήρωες του χωριού θα έρθουν αντιμέτωποι με νέους φίλους και εχθρούς, όπως φαίνεται και από το σχετικό τρέιλερ.

Μάλιστα, οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό απ’ όλους, δηλαδή το παρελθόν τους και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα, θα έρθουν τούμπα: Οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι. Ο άνθρωπος που αδικήθηκε στο παρελθόν από τους Πλατανιώτες, θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι, δηλαδή να εξαφανίσει όχι μόνο τον Πλάτανο και τους κατοίκους του, αλλά ακόμα και την ιδέα πως το χωριό αυτό υπήρξε ποτέ πραγματικά.

 

 

Φυσικά, στον «αέρα» από τη Δευτέρα (05/09) θα βρίσκεται και επίσημα πια το 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι της ΕΡΤ με τίτλο ΕΡΤ NEWS, το τρέιλερ του οποίου είναι καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα καθώς για πρώτη φορά drone πέταξε μέσα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, και η Δημόσια Ραδιοτηλέοραση – μεταξύ άλλων – πρόκειται να έχει σημαντικές συνεργασίες με ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα. Επισημαίνεται ότι, από τις 19 Σεπτεμβρίου, oι τηλεθεατές θα μπορούν να το παρακολουθούν στις πρώτες θέσεις του τηλεκοντρόλ τους σε υψηλή ευκρίνεια (HD).

Παράλληλα, θα αρχίσει η μετάδοσή του και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, COSMOTE και NOVA.Επισημαίνεται ότι παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο θα μεταδίδεται και από την ΕΡΤ1, στις 21:00, θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς.

 

 

MEGA: Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα και Ελένη Μενεγάκη επιστρέφουν

Τα δικά του – δοκιμασμένα και επιτυχημένα – «όπλα» από την περσινή σεζόν επιστρατεύει το MEGA και φέτος, στον τομέα της ψυχαγωγίας, και έτσι, αύριο (05/09), αρχίζουν η Ελεονώρα Μελέτη, η Δανάη Μπάρκα και η Ελένη Μενεγάκη με ανανεωμένη διάθεση.

Η Ελεονώρα Μελέτη, στις 08:00, θα πει την πρώτη «MEGA Καλημέρα» της σεζόν. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια. Μαζί της είναι ο Κώστας Τσουρός, ο Θανάσης Πάτρας και η Άννα Ζηρδέλη, με την τελευταία να διαδέχεται τη Φλορίντα Πετρουτσέλι που αποχώρησε από την εκπομπή. Ακόμα, τον σχολιασμό της επικαιρότητας αναλαμβάνει η Χριστίνα Κοραή.

 

Στη συνέχεια, στις 10:50, η Δανάη Μπάρκα για τρίτη χρονιά στο MEGA θα μας προσκαλέσει στην εκπομπή της ώστε και φέτος οι τηλεθεατές να της φωνάξουν «Πάμε Δανάη!». Έτσι, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ. Οι αστρολογικές προβλέψεις θα φέρουν γι’ άλλη μια σεζόν την υπογραφή της Βίκυς Παγιατάκη και γευστικές συνταγές θα παρουσιάσει ξανά ο Τίμος Ζαχαράτος.

 

 

Ακόμα μια πρεμιέρα στην πολύχρονη καριέρα της θα καταγράψει, τη Δευτέρα (05/09), στις 13:30, η Ελένη Μενεγάκη. Η εκπομπή «Ελένη» έρχεται ανανεωμένη για «ψυχαγωγία αξιώσεων», σύμφωνα με το MEGA, καθώς η Ελένη Μενεγάκη έχει και φέτος δίπλα της τη γνωστή, αγαπημένη παρέα των συνεργατών της, αλλά και νέα έμπειρα ονόματα. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν. Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιμέψουν το καθημερινό μας τραπέζι. Ο DJ Δημήτρης Μουτσούλας δίνει τον πιο ευχάριστο ρυθμό με τις μουσικές επιλογές του.

 

 

ΑΝΤ1: Ανανεωμένη πρωινή ζώνη σε χρόνο… «Rouk Zouk» και όχι μόνο!

Με άνεμο ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα έρχεται ο ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν, αφού η πρωινή ζώνη τόσο σε ενημέρωση όσο και σε ψυχαγωγία παρουσιάζει αλλαγές. Ωστόσο, πυλώνας του σταθμού είναι και η δυνατή μεσημβρινή – απογευματινή παιχνιδιάρικη ζώνη με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μάρκο Σεφερλή. Επιστροφή, όμως, στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και για τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αρχικά, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου αρχίζουν την καθημερινή μας διαδρομή στην ειδησεογραφία, στις 05:00, με το «Πρώτο Δελτίο». Κάθε πρωί, λοιπόν, θα ξεφυλλίζουν τις σελίδες της επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο, θα μας μεταφέρουν στην καρδιά των γεγονότων και θα μας δίνουν την πρώτη εικόνα των σημαντικών θεμάτων της ημέρας.

 

 

Η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1. Έτσι, λοιπόν, από τις 5 Σεπτεμβρίου, στις 06:00, στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

 

 

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά, αλλά με τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του, ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάσει το πλήρως ανανεωμένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με την πρώτη καλημέρα να ακούγεται στις 09:50 και έχοντας – πλέον – πιο ενημερωτική διάθεση. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.

Το «Πρωινό» καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού, ένα πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη και επικοινωνιακή προσωπικότητα. Με θετική διάθεση, αισιοδοξία και ευαισθησία θα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αγγίζουν τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και όλα όσα δίνουν χρώμα και φως στη ζωή μας. Ο Γιώργος Λιάγκας παρέα με τη Δούκισσα Νομικού θα υποδέχονται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα. Επίσης, στις αστρολογικές προβλέψεις θα είναι η Λίτσα Πατέρα, στη μαγειρική η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Νίκος Κωνστάντης θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να κάνουμε πιο όμορφο τον προσωπικό μας χώρο, αλλά και την καθημερινότητά μας.

 

 

Συνήθεια που έγινε λατρεία το «Rouk Zouk», το οποίο επιστρέφει για έκτη χρονιά στον ΑΝΤ1, στις 15:00, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και έπαθλο έως και 5.000 ευρώ σε κάθε εκπομπή. Η νικήτρια ομάδα κάθε επεισοδίου, εφόσον συνεχίζει τις νίκες της, μπορεί να παίξει έως και πέντε φορές στην εκπομπή οπότε – δυνητικά – το ποσό φτάνει τα 25.000 ευρώ. Επομένως, και αυτή τη σεζόν χορεύουμε, γελάμε, διασκεδάζουμε και… ρουκζουκάρουμε με αγαπημένα παιχνίδια, κόντρες αντιπάλων, αλλά και πολλές ανατροπές. Το διασκεδαστικό «Μας κούφανες!» έρχεται ξανά για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε versus παιχνίδια στο «Photo Quiz» και στο «Ρουκζουκόλεξο» με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις γνώσεις, τη γρήγορη σκέψη τους, αλλά και την ταχύτητά τους στο… buzzer.

 

 

Αμέσως μετά, στις 17:30, ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται φίλους και συγγενείς στο πλατό του «5×5» για τρίτη σεζόν. Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους: «Τι χαρακτηρίζει το 5×5;». Οι 45 απάντησαν χιούμορ, οι 32 φαντασία και οι 23 λογική. Και οι 100, όμως, συμφώνησαν ότι πίσω από κάθε ερώτηση κρύβεται πάντα μια αστεία στιγμή, με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Οι κανόνες είναι απλοί: Δύο αντίπαλες ομάδες, από πέντε μέλη η κάθε μια, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας έως και 5.000 ευρώ σε κάθε εκπομπή. Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες της, η ομάδα μπορεί – δυνητικά – να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ.

 

 

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 πρόκειται να επιστρέψει από αύριο (05/09) ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ως εκ τούτου, καθημερινά στις 18:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα δίνει, με το κύρος και την εγκυρότητά του, το στίγμα της επικαιρότητας, θα αναλύει σε βάθος τα γεγονότα, θα «διαβάζει» την ουσία πίσω από την είδηση και θα αναδεικνύει τα σημαντικά θέματα που έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία. Μαζί του στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης θα είναι το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1, που θα καταγράφει έγκαιρα και σφαιρικά όσα συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων.

Μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις θα φέρνει στο προσκήνιο όλες τις εξελίξεις, θα αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές και θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, μέσα από μια ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα παρεμβαίνουν με τα ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους η Κάτια Μακρή, ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Κωνσταντίνος Φίλης, ο Τάσος Τέλλογλου και η Ελένη Βαρβιτσιώτη.

 

 

ALPHA: Επιστρέφουν τα «Super» πρωινά για να κάνουν… «Deal» με τους τηλεθεατές

Ο ALPHA στοχεύει στην κορυφή της τηλεθέασης και τη φετινή σεζόν ακολουθώντας το ρητό «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», οπότε δεν μας περιμένουν ιδιαίτερες εκπλήξεις τουλάχιστον στα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο, το δελτίο ειδήσεων επιστρέφει ανανεωμένο, όπως και το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και το «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Νέο σίριαλ που ίσως θυμίσει τις «Οικογενειακές Ιστορίες» θα… απολαύσουν οι τηλεθεατές υπό τον τίτλο «Αμφιβολίες».

Πολλές «Happy Day» ημέρες μάς υπόσχεται και για τη φετινή σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θα καλημερίσει το κοινό για δέκατη σεζόν στις 07:45. Έτσι, η παρέα του «Happy Day» δίνει χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας, με άποψη και απαράμιλλο στιλ: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν και σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Ο Δήμος Βερύκιος αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και αναλύει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις με την ιδιαίτερη ματιά του. Ακόμα, στην ομάδα του «Happy Day» θα είναι ο Γιώργος Σατσίδης, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Λευτέρης Μητσόπουλος. Στην πρεμιέρα της εκπομπής, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι η Μαρία Τζομπανάκη που υποδύεται την «Καλλιόπη Σταματάκη» στον «Σασμό».

 

 

Κατόπιν, στις 10:00, η «Super Κατερίνα» επιστρέφει ανανεωμένη και η Κατερίνα Καινούργιου έχει βάλει στόχο την επιστροφή στην κορυφή της τηλεθέασης. Αναλυτικά, μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του, καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους. Ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που το ρεπορτάζ θα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και συμμετοχή των τηλεθεατών, με μια πρωτότυπη αμφίδρομη διαδικασία που κάθε μέρα θα μας δένει ακόμη περισσότερο.

Ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών. Ο Νικόλας Σακελλαρίου θα κάνει τις ημέρες μας άλλοτε γλυκές και άλλοτε αλμυρές, ανάλογα με τις νόστιμες συνταγές του. Πάντως, στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, δηλαδή η «Αργυρώ Βρουλάκη» και ο «Αστέρης Σταματάκης» του «Σασμού», θα παραχωρήσουν την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Με στόχο την ενημέρωση των τηλεθεατών, η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει τη Δευτέρα (05/09), στις 14:50, με την εκπομπή «TLive». Ως εκ τούτου, οι υποθέσεις που συγκλονίζουν, οι δράσεις που συγκινούν, οι άνθρωποι πίσω από τα γεγονότα, παρουσιάζονται και αναλύονται, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της, με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του ALPHA.

 

 

Μετά την επιτυχία ετών που σημείωσαν οι «Οικογενειακές Ιστορίες», ο ALPHA συστήνει τις «Αμφιβολίες», τη νέα σειρά που προβάλλεται με επιτυχία σε 16 χώρες παγκοσμίως, και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 16:45. Ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα που σπείρουν αμφιβολίες στον πρωταγωνιστή, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Η πλοκή κινείται γύρω από την προσπάθεια του ήρωα να μάθει τι πραγματικά συνέβη και να διαχειριστεί την αλήθεια, αλλά και την επόμενη ημέρα, όταν τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν στην οικογένειά του.

 

 

Το δικό του «Deal» με τους τηλεθεατές για έβδομη σεζόν θα προσπαθήσει να κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα (05/09), στις 17:45. Κάθε απόγευμα, λοιπόν, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται παίκτες αποφασισμένους να νικήσουν τον τραπεζίτη και να κερδίσουν τα 60.000 ευρώ.

 

 

Αμέσως μετά, στις 18:50, o Αντώνης Σρόιτερ αναλαμβάνει γι’ άλλη μια σεζόν την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Επομένως, σε μια εποχή που η είδηση ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός, ο ALPHA καινοτομεί και πάλι στην ενημέρωση. Τρεις αναλυτές απαντούν στα καθημερινά ερωτήματα του τηλεθεατή για να κατανοήσει καλύτερα την επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναλύει τις σημαντικότερες εξελίξεις, ο Κώστας Παναγόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ALCO, καταγράφει την επίδρασή τους στην κοινωνία και η Λώρα Ιωάννου παρουσιάζει όλο το πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο.

Επισημαίνεται ότι στο ίδιο μήκος κύματος θα κινείται και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στις 14:00, το οποίο θα παρουσιάζουν η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση μιας και ομάδα δημοσιογράφων θα βρίσκεται μέσα στο στούντιο και θα καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις.

 

 

STAR: Νέο «Breakfast» που αναζητά τις… «Αλήθειες» των τηλεθεατών

Ριζική ανάνεωση στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR, που θέλει να κάνει ό,τι δεν κατάφερε πέρσι, δηλαδή τη θετική έκπληξη στην τηλεθέαση. Με το φρένο στο γκάζι της επιτυχίας, όμως, συνεχίζει η Ζήνα Κουτσελίνη στην ενημερωτική εκποομπή της, που έχει – και αυτή! – πρεμιέρα τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, η ημέρα στο STAR αρχίζει στις 08:45 με το ανανεωμένο «Breakfast@STAR», το οποίο θα παρουσιάζουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, που ετοίμασαν ένα πρωινό μαγκαζίνο για τους λάτρεις του κλασικού, του χιουμοριστικού αλλά και του εναλλακτικού breakfast. Του αποκλειστικού breakfast που «σκάει τώρα…», του breakfast που έχει ντέρτια και καημούς και αναφωνεί «έλα, δεν το πιστεύω!» σε κάθε ιστορία που δεν έχει ακουστεί ξανά.

Η καθημερινή παρέα του «Breakfast@STAR» περιλαμβάνει, μαζί με τους παρουσιαστές, την έξω καρδιά δημοσιογράφο, Μαίρη Αργυριάδου, τον άνθρωπο θετική διάθεση και δημοσιογράφο, Λιλή Πυράκη, αλλά και τον «εθνικό μας “MasterChef”», Σταύρο Βαρθαλίτη, που εκτός από τη συνταγή της ημέρας, θα «καβουρδίζει» τα όσα συμβαίνουν στη σόουμπιζ με το χιούμορ του. Σταθερή αξία σε κάθε πλούσιο breakfast η πλανητάρχισσα, Άση Μπήλιου, που αναλύει διαχρονικά τις αστρολογικές προβλέψεις, ακριβώς όπως θέλουμε να τις ακούμε το πρωί.

 

 

Εν συνεχεία, στις 11:45, η Ζήνα Κουτσελίνη θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές για όγδοη σεζόν στη συχνότητα του STAR και δη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στο επίκεντρο της εκπομπής πάντα ο άνθρωπος. Η δική σας φωνή. Όσο περνάει από το χέρι μας ο ορίζοντας της κάθε ημέρας θα γεμίζει ελπίδα και φως, σύμφωνα με το κανάλι. Τη δημοσιογραφική ομάδα αποτελούν οι εξής: Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη και Ρία Τσοχαντάρη.

Με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνεργάζεται ο Νίκος Νικόλιζας βάζοντας τη δική του πινελιά μέσα από τις συνεντεύξεις σπουδαίων προσώπων, που έχουν «γράψει» τη δική τους ιστορία στο θέατρο, στο τραγούδι και στον κινηματογράφο. Αυτή τη σεζόν στην εκπομπή προστίθεται ένα νέο μέλος, η συγγραφέας και δημοσιογράφος, Μαρία Παναγοπούλου – Χαρδαβέλα, δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό ρεπορτάζ με τη δική της ματιά.

 

 

Η Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων και όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του STAR είναι πανέτοιμοι για να δώσουν τη μάχη της ενημέρωσης τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου υπάρχει είδηση, με βασική αξία τον άνθρωπο. Έτσι, τη Δευτέρα (05/09), η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθημερινά στις 19:45. Επίσης, από την ίδια ημέρα, καθημερινά στις 15:00, ο Γιώργος Ευγενίδης θα παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

 

OPEN: Συνεχίζονται οι πρεμιέρες στο «Ανοιχτό Κανάλι»

Με ανανεωμένο πρόσωπο και πλουσιότερο πρόγραμμα σε σχέση με την περσινή σεζόν, το OPEN θέλει να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί από την πίτα της τηλεθέασης, βάζοντας ενημέρωση, ψυχαγωγία και κοινωνία σε ένα ιδιαίτερο μείγμα.

Αν και το πρόγραμμα του OPEN άρχισε κατά κύριο λόγο στις 29 Αυγούστου, η Ίνα Ταράντου υπόσχεται χρώματα, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες στην εκπομπή με τίτλο «Εμείς», που θα κάνει πρεμιέρα αύριο (05/09), στις 16:15. Οι ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής, ο συγγραφέας – «Ιντιάνα Τζόουνς», Γιώργος Δ. Λεμπέσης aka «Lebee», ο YouTuber – «εξερευνητής», Δημήτρης Καρβέλης aka «KD Explorer», το Instagram-ικό ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, Ελένη Αβραμοπούλου και Νίκος Δράγκος aka «Travelen», καταγράφουν την απέραντη ομορφιά της Ελλάδας, βουτούν σε ανθρώπινες ψυχές και δίνουν πνοή σε κάθε τι αληθινό με τα βίντεο και τις συνδέσεις τους.

Παράλληλα, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Εμείς», που αποτελείται από τη Λίλα Σταμπούλογλου, τον Γιώργο Οικονομάκη και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου, θα «οργώνει» την ελληνική γη παρουσιάζοντας το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας, τις πρωτοποριακές ιδέες και τους ανθρώπους πίσω από αυτές.

 

Πηγή ieidisis.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!