Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εύα Λονγκόρια: Ποιο ρόλο υποδύεται σε νέα δραματική σειρά στην Ισπανία

«Land of Women», είναι ο τίτλος της νέας δραματικής σειράς έξι επεισοδίων της Apple TV+ εμπνευσμένη από το μπεστ σέλερ της Σάντρα Μπαρνέδα με παραγωγό και πρωταγωνίστρια την Εύα Λονγκόρια. Στο πλευρό της η ισπανίδα ηθοποιός Κάρμεν Μάουρα.

Σε σενάριο των Ραμόν Κάμπος και Τζέμα Ρ. Νέιρα η σειρά αφηγείται την ιστορία της Γκαλά (Λονγκόρια), μιας νοικοκυράς από τη Νέα Υόρκη που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της, αφού ο σύζυγός της, τους εμπλέκει σε οικονομικές ατασθαλίες.

Μαζί της στο ταξίδι είναι η ηλικιωμένη μητέρα της Τζούλια (Μάουρα) και η 18χρονη κόρη της. Μετακομίζουν στη Βόρεια Ισπανία, στην ίδια πόλη από την οποία έφυγε η μητέρα της πριν από 50 χρόνια, δίνοντας όρκο στον εαυτό της να μην επιστρέψει ποτέ στις ΗΠΑ. Το νέο τους ξεκίνημα με νέες ταυτότητες αποδεικνύεται περίπλοκο, γιατί εκεί τα μυστικά εύκολα αποκαλύπτονται.

Η προπαραγωγική διαδικασία των γυρισμάτων είναι ήδη σε εξέλιξη στην Ισπανία. Τη σκηνοθεσία έχει ανέλαβε ο Κάρλος Σέντες και θα γυριστεί στα αγγλικά και στα ισπανικά, σύμφωνα με το Deadline.